Ik had wel zin om een wishlist te maken. Het is er de tijd voor tenslotte, al verwacht ik wel dat ik alle items die op mijn lijst staan toch zelf zal moeten kopen, omdat ik geen Sinterklaas heb gevierd en ook geen Kerst ga vieren. Maar ik ben volgende maand wel jarig, dus wie weet wat dat nog oplevert 🙂 Anyway, vandaag een wishlist.

Er staan niet echt dingen op die way out of my league liggen, ik heb niets met wensenlijstjes van producten waar je je ontzettend aan verlekkert, maar waarvan je weet dat je ze toch nooit zult kopen. Er staat wel één zeer kostbaar item op mijn lijstje, maar die gaat er wel komen, ik heb er nu nog geen geld voor, maar ben druk aan het sparen, sowieso om het gat te dichten wat de aanschaf van mijn spiegelreflexcamera afgelopen voorjaar heeft veroorzaakt. 🙂

Allereerst een fotolijst, die inmiddels wel besteld is en ik waarschijnlijk aankomende week kan ophalen, maar ik heb ‘m nog niet, dus mag ie best op het lijstje. Ik heb een tijdje terug een heel gave Instagram poster besteld bij Printstagram en vervolgens lang gezocht naar een niet al te dure vierkante fotolijst van 60 x 60 cm Dat viel nog niet mee, maar het is gelukt. Ik heb een lijst met 1 cm aluminium rand besteld bij een lijstenmaker in Wijk en Aalburg voor € 25!

Soms heb ik een beeld in m’n hoofd van een item wat ik precies zó wil hebben. Zo ben ik nu al dagen op zoek naar een zandkleurige muts, gemêleerd en liefst met een kabelpatroontje en zonder zo’n pluim bovenop. Deze muts voldoet niet volledig aan de omschrijving, maar vind ik desondanks wel erg leuk! Hij is van Pieces, kost € 9.95 en is te koop bij Wehkamp.

Ik ben gek op de geuren van Playboy en heb ze op twee na allemaal. Bijkomend voordeel is dat ze ook lekker budget zijn en maar € 12.95 kosten. Deze Play it Sexy heb ik ook, dat was mijn eerste, maar hij is nu op en ik wil een nieuwe! Dit is echt mijn all-time favoriet, zeker omdat hij van alle Playboy geuren het meest geschikt is voor everyday use.

Sinds ik deze Ramones sweater zag bij Priscilla, ben ik verliefd. Hij is te koop bij de Large en kost € 49.95. Dat is ook gelijk de reden dat ik hem nog niet besteld heb, € 50 voor een trui vind ik gewoon behoorlijk veel, maar ik wil hem wel héél erg graag, ook al heb ik niets met die band.

Mijn collectie basics breidt zich de laatste tijd uit, ik begin het nut ervan in te zien. Dit shirt met lange mouwen van ONLY heb ik al in verschillende kleuren en ik wil hem ook nog in deze kleur donkergrijs gemêleerd. Helaas is ie in de winkel niet meer te krijgen en ook op de webshop uitverkocht. Ik hoop dat ik ‘m vroeg of laat toch nog ergens kan scoren. Heerlijke shirts zijn dit.

Dit lieve zilverkleurige armbandje met infinity teken kwam ik tegen op de Facebookpagina van Oh So Hip, ik vind ‘m heel schattig en hij kost maar € 4.95. Ik denk dat ik ‘m nog wel bestel.

Dit leuke donkerblauw met wit gestreepte shirt van VILA met fluwelen tekstopdruk is momenteel 50% afgeprijsd bij Vimodos, dus ik denk dat ik die eerdaags maar eens ga bestellen. Ik heb niet veel dingen van VILA, maar soms hebben ze best leuke spullen, vooral als ze afgeprijsd zijn!

De ring met V-vorm heb ik een tijd geleden op eBay gevonden en ik vind ‘m geweldig! Hij kost ook geel drol (3 Dollar en gratis verzending), maar hij is er maar in één maat en ik ben bang dat ie nét iets te klein is, daarom blijf ik twijfelen. Voor het geld hoef ik het niet te laten, maar hij staat toch nog steeds in mijn wachtlist.

Misschien een beetje een vreemd item voor een wishlist, maar ik wil écht knapkoeken proberen, sinds ik erover gelezen heb op de blog van Nicky. Dus die mogen zeker niet ontbreken in deze wishlist! Ik heb mijn vader, die wekelijks in 2 plaatsen in België op de markt staat met bloemen, al geïnstrueerd ernaar uit te kijken, maar dat is nog niet gelukt. Toen hij onlangs zei dat hij iets voor me had uit België was mijn reactie dan ook gelijk: “Knapkoeken???” Nee, dus. 😀

De handige iPhone polsband kwam ik maanden geleden tegen op de webshop van PhotoJojo, waar ze trouwens nog meer hele leuke iPhone- en fotografie gadgets verkopen. Zo’n ding lijkt me ideaal en ik wilde dan ook gelijk de rode variant bestellen.

Tot ik erachter kwam dat ze 35 dollar kosten en er ook nog 16 dollar shipping bij komt. Afgelopen week was de iPhone 4S polsband afgeprijsd naar 20 dollar, maar inclusief verzendkosten zou het nog steeds € 25 kosten, wat ik vrij veel vind voor een polsbandje. Maar het lijkt me echt ideaal!

Last but not least. Ik wil al lang een iPad, maar beschouwde het als een onbereikbaar doel. Desondanks bleef het verlangen groeien en ik ben nu vastbesloten dat er één moet komen. Sowieso een iPad omdat ik van andere tablets hoofdpijn krijg en de combi iPhone / iPad beter is dan Android, omdat ik de meeste apps dan ook kan gebruiken zonder ze opnieuw te kopen.

Ik ga voor de iPad Air, omdat die lichter is en omdat ik ‘m meer zal vasthouden dan de gemiddelde iPad gebruiker vanwege mijn slechte ogen, is minder gewicht een pre. Het is veel geld, maar ik weet zeker dat ik er veel plezier van zal hebben. Aan de andere kant, mijn camera met toebehoren heeft bijna twee keer zoveel gekost.

Wat staat er momenteel bovenaan jouw wishlist?