Het is tijd voor een shoplog! Eigenlijk klopt de titel niet helemaal. Januari is pas 18 dagen oud (nou ja pas, de maand is al over de helft) en de aankopen die ik in dit artikel laat zien, heb ik zeker niet allemaal in deze maand aangeschaft. Sterker nog: Meestal spaar ik dingen een tijdje op, totdat ik vind dat ik een leuke collectie heb om een shoplog over te schrijven.

Ook hier ga ik collages trouwens doorvoeren, ik vind het mooier en rustiger ogen dan losse foto’s, daarnaast scheelt het ook ruimte op mijn server en laadtijd van de pagina. De afgelopen tijd weer leuke dingen aangeschaft en ook wat broeken!

Daar ben ik erg blij mee, want ik loop al jaren in dezelfde rond en overal mankeert wel wat aan. De meesten zijn te groot. Maar broeken kopen is bij mij altijd een drama en waar ik shoppen leuk vind, háát ik broeken kopen.

De lichte jeans kocht ik bij Vero Moda. De donkerrode broek bij Miss Etam. Ik kwam daar nooit, omdat ik een bepaald beeld bij deze winkel had, wat niet bij mij paste. Maar dat bleek mee te vallen! Ik ben er gaan shoppen nadat ik een cadeaukaart had gekregen en slaagde voor deze broek en het rood met zwart gestreepte truitje met leeraccent op de schouders.

Het felblauwe donsjack is van HEMA, ik heb hier veel moeite voor moeten doen, want ze hadden ‘m nergens meer. Op een gegeven moment had ik beet in Alblasserdam en die konden het naar HEMA in Hardinxveld sturen. Thuis bleek de rits kapot, maar gelukkig kon de schoenmaker hem snel en kosteloos maken. Het is wel gevoelig materiaal, want ik had er pas al een scheurtje in. Gelukkig wel kunnen repareren. Fijn jack! Dun, maar toch lekker warm.

Het jeansblauwe rokje komt van C&A en was afgeprijsd voor € 5! Ik heb veel rokjes opgeruimd en nu ik er nog maar een paar over heb, kijk ik soms of ik ergens iets leuks zie. Het donkerblauwe shirt met print is van ONLY en de beige trui, het sweatshirt met capuchon en de grijze trui met opdruk zijn van H&M.

Zoals ik eerder al schreef, twijfelde ik eerst over die trui vanwege de opdruk, maar ik heb ‘m toch gehouden en ben er blij mee! de beige trui heb ik drie keer opnieuw moeten bestellen omdat hij heel groot valt. Ik draag meestal M, maar deze heb ik in XS en hij valt nog steeds ruim. Ik hou van oversized, maar het moet ook weer niet zo zijn dat ik er in verzuip.

Vervolgens sieraden en accessoires. De oranje sjaal bestelde ik bij Rendezvous of Style en staat leuk bij m’n felblauwe jack. Het valt me op dat ik de laatste tijd meer kleurrijke items draag. De periode van voornamelijk zwart en grijs lijkt definitief verleden tijd te zijn! Dit is trouwens een vrij warme tint, echt knaloranje staat mij niet.

De muts met kabelpatroon bestelde ik op eBay en ik vind ‘m zo leuk! Zoals ik al eens liet weten, was ik al even op zoek naar zo’n muts, ik had alleen een lichtere kleur beige in m’n hoofd.

Maar toen ik onlangs een leuk zandbeige mutsje via eBay bestelde, bleek dat lichte mij niet te staan. De muts van Pieces die je hier voorbij zag komen, heb ik ook maar uit m’n lijstje gehaald, omdat dat praktisch dezelfde kleur was.

Ook van eBay komt het armbandje met tekstplaatje. Het armbandje met vogeltje en de ketting met het rondje, wat een karma ketting heet, komen van OhSoHip. De ring met kruis en de oorbellen met kruisjes zijn van H&M.

Tot slot twee items die niet in de categorie kleding en accessoires thuishoren. Rechts zie je mijn nieuwe iPad cover, die ik niet zelf kocht, maar wat het verjaardagscadeau van m’n moeder is. Ik heb de iPad nog niet, maar die ga ik binnenkort kopen en ik wil wel een goede hoes.

Het hondenjasje kwam ik tegen op Witjes Verzendhuis. Bas heeft niet elke dag met kleertjes aan, maar ik vind het leuk staan en heb besloten dat hij best vaker buiten een trui of jasje aan kan als het koud is. Hij vindt het zelf ook prettig, merk ik.

Dit hondenjasje had ik op Marktplaats al gezien in bruin met oranje, maar deze kleurcombinatie vind ik mooier. De grijze banen zijn reflecterend, dus nog extra functioneel en veilig ook! Deze komt morgen, net als de iPad cover.

Welke van mijn aankopen vind jij het leukst?