Afgelopen week kon je meedoen met een leuke winactie waarbij je kans maakte op een telefoonhoesje van Hoesjes.nl. Er hebben diverse mensen meegedaan en de actie liep tot en met zondag 19 januari. Om je nog een dagje extra in spanning te houden (en omdat ik het gewoon enorm druk had met andere dingen), zie je vandaag pas wie er gewonnen heeft!

Je kon kans maken op een hoesje naar keuze, als deze maar van het huismerk van de webshop was, namelijk ACCY. Het leuke van Hoesjes.nl is, dat ze niet alleen covers verkopen voor populaire modellen, dus ook als je een minder bekende telefoon hebt, kon je gewoon lekker meedoen! Gisteravond heb ik via Getcoffee random de winnaar gekozen en deze wilde graag het hoesje ACCY Vintage Stars & Stripes Pattern Back Case voor de Samsung i9300 Galaxy S III. Ring a bell?

Monique Peters

Jij bent de winnaar van deze actie. Je kunt on de loop van de dag mail verwachten met de mededeling dat je gewonnen hebt en met de vraag om je adresgegevens, zodat het hoesje zo snel mogelijk jouw kant op kan komen. Van harte gefeliciteerd!

De andere deelnemers bedankt voor de deelname. Helaas dit keer geen prijs, maar er komen nog vaker winacties dus dan maak je weer opnieuw kans op leuke producten.