Tijd om er weer eens lekker op los te klikken! Vandaag weer een aantal leuke, opmerkelijke of lachwekkende websites, foto’s en andere meuk. Klik je mee?

Creatieve portemonnees

Nieuwe knip nodig? Misschien zit hier iets leuks voor je bij. Wat dacht je zoal van een portemonnee die eruit ziet als een stapel flappen of als een brok Lego. Grappig toch?

  1. oddee.com/item_97296.aspx
Landschappen van voedsel

Magisch mooi. Complete landschappen enkel en alleen gemaakt met voedsel. En wacht maar tot je ze ziet, dan is het soms moeilijk te geloven, totdat je er eens goed naar gaat kijken en het echt zo blijkt te zijn. Een ware kunstvorm als je ‘t mij vraagt!

  1. cabla.nl/artikel/4006/foodscapes
Creatieve straatkunst

Goh, wat zijn we weer in een creatieve flow vandaag. Na de creatieve portemonnees krijgen we nu creatieve straatkunst, ook heel erg leuk! Zitten erg aparte creaties bij!

  1. guff.com/this-street-art-will-give-you-a-different-perspective-on-the-world-around-you

Bekende vingers

Je moet er maar opkomen: Gezichten maken op vingertoppen. Ze lijken nog echt ook! Sommigen dan, het is in elk geval erg grappig!

  1. cabla.nl/artikel/4301/4302/bekende-vingers
Simpele maar geniale ideeën

Er zijn van die mensen die verzinnen iets en dat blijkt dan enorm handig te zijn. Deze pagina staat vol met dat soort dingen. Veel items zijn ook te koop, zoals het plasticje waarmee je je boek open kunt houden. Mijn moeder heeft er één gehad, maar vond het niet een heel groot succes. Iets minder geniaal dus, maar wel leuk bedacht.

  1. dumpaday.com/genius-ideas-2/simple-ideas-that-are-borderline-genius-10-pics/

Wat voor leuks heb jij onlangs nog op internet gevonden?