Weer een nieuwe vaste rubriek! Tenminste, ik hoop dat ik het waar kan maken om er een vast onderdeel van te maken. Het lijkt me leuk, maar ik ken mezelf en vergeet om dingen op te schrijven. Het idee kreeg ik door de Lovely reads items bij Younique en ik vond het zo leuk, dat ik zelf ook een poging wilde wagen.

reads-of-the-week

Deze week flink in de code van m’n site zitten graven en dan gaat er wel eens iets mis. Handig om dan stukken tekst te kunnen vergelijken met text-compare.com. Soms kom je leuke dingen tegen, zoals een site met duizenden gratis iconen.

Als het dan weer goed komt, ben ik enorm blij en ook dankbaar dat ik überhaupt met PHP overweg kan. Rosie schreef een mooi lijstje over ‘normale’ dingen waar we best wat meer dankbaar voor mogen zijn.

Januari is zo’n maand dat bij iedereen ‘t geld een beetje op is. Ondanks dat ik niet eens Kerst en Sinterklaas heb gevierd en met oud en nieuw thuis zat, heb ik daar ook last van. Budget kooptips zijn dus welkom en het was misschien ook niet slim om kwijlend naar de roomtour van Vera Camilla’s appartementje te kijken, want dan wil ik óók allemaal van die mooie spulletjes!

Tot zover mijn lijstje. Het leek me leuk om alle links in een soort verhaalvorm te verwerken, wat wel meer werk is, maar ook wel weer origineel. Aan de andere kant is deze methode misschien wel wat minder overzichtelijk dan wanneer het in lijstvorm is. It’s up to you, wat leest prettiger?