Er zijn van die momenten dat het hebben van een blog een blok aan je been is. Gelukkig zijn die schaars, maar ze komen voor. Gister was er één van. Ik was moe, was om acht uur gewoon in slaap gevallen op de bank en werd om half tien wakker met een kilo watten in m’n kop. “Meteen door naar bed” was mijn eerste gedachte en de tweede “Shit! Ik moet nog bloggen!”.

Uitgerekend op zo’n moment heb ik ook een totaal gebrek aan inspiratie, dus duik ik maar even in de archieven. Of beter gezegd: mijn internetgeschiedenis en vis ik daar iets bruikbaars uit op. Het werd uiteindelijk een filmpje wat mijn moeder me had gemaild en waar ik toch redelijk geïntrigeerd naar heb zitten kijken.

Een fotograaf heeft vanaf een veilige afstand elanden gefotografeerd, totdat een jonge stier (de naam voor elanden mannetjes) de fotograaf gaat lastigvallen. Wat er gebeurt zie je in dit filmpje. De fotograaf houdt zich kranig en blijft zo stil mogelijk op de grond zitten, terwijl zijn camera ondertussen als een razende plaatjes schiet. Op een gegeven moment lijkt het echt mis te gaan… Kijk zelf maar hoe dát afloopt! Eén ding is zeker: De man ging met unieke plaatjes naar huis!