Voor het eerst in 3 jaar Weekly Snaps, dat ik het item niet op de dag zelf schrijf, maar grotendeels de dag ervoor. Maar nood breekt wet! Ik ben vandaag jarig en heb niet veel tijd om te bloggen, al verwacht ik niet eens veel visite.

But just to be sure, het deel tot zondag vast vooruit geschreven. De afgelopen week maakte ik 149 foto’s, de meeste waren voor mijn project en daar laat ik er ook een aantal van zien. Wat is overgebleven zijn 28 foto’s. Iets beter voor in een blogpost!

maandag 6 januari

De afgelopen week heb ik het extreem druk gehad. Niet alleen heb ik vele uren door de stad gestruind om foto’s te maken voor mijn project, waar ik trouwens gister de gratis domeinnaam zetgorkumopdekaart.tk voor heb aangemaakt (die nu nog verwijst naar EstrellaWeb), ook ben ik wat uurtjes bezig geweest met onderhoud van m’n blog.

Die klus is nog niet klaar, maar wel veel gedaan. Maandag ook mijn pakket van H&M wat al bijna een week in huis lag, maar eens uitgepakt en Bas kreeg het deksel van de doos, waar ie gelijk in ging zitten. Deze foto is vaak geretweet, ook door H&M zelf.

Bas in een H&M doos

dinsdag 7 januari

Allereerst een foto van mijn ringen. De ring met kruis heb ik van H&M en ik vind ‘m geweldig! Een tijd terug had ik iets wat erop leek via eBay en die stond totaal juist niet mooi. De foto ernaast van het zandpaadje heeft inmiddels ruim 70 likes gehad op mijn Instagram, wat voor mijn doen erg veel is. Ik vind ‘m zelf erg sfeervol en postte ‘m met de tekst Show me the way to your heart. Verder drie foto’s behorend tot mijn stratenfotoproject, die ik zelf ook best mooi vind.

woensdag 8 januari

Normaal is maandag postdag (de dag dat ik pakketjes wegbreng), maar dit keer mocht woensdag ook meedoen. Een aardige stapel zoals je ziet, maar er zaten ook retouren bij, dat scheelt weer in de kosten. :-) Verder wederom twee foto’s voor m’n project. Vooral die met de lampiondingen vind ik schattig, dat was in de Molenstraat, de foto linksonder is in de Tolsteeg.

donderdag 9 januari

Als eerste weer een foto voor m’n project, met een wel heel antieke uitstraling. Ik ben sinds kort lid van de Facebook groep Oud Gorinchem en daar zie je ook dat soort foto’s, maar die zijn écht van vroeger.

Wel erg leuk trouwens, zelfs voor mij als Brabantse import Bliek. :-D Ook donderdag weer naar het postkantoor, waar ik dit theelepeltje van PostNL kreeg bij 2 velletjes postzegels, niet mijn smaak, maar het is vast functioneel en het was een foto waard!

vrijdag 10 januari

Vrijdag heb ik twee routes gelopen voor mijn project en dat leverde een hele stapel foto’s op. Als eerste ook maar eens een lijstje gemaakt met alle straten die ik nog moet hebben en de meeste foto’s, op het routekaartje en die Beetle na, zijn allemaal ‘projectfoto’s’. De VW Beetle vond ik er wel grappig uitzien, zo in het blinkende zilver.

zaterdag 11 januari

Voorbereidingen treffen voor m’n verjaardag. Onder meer de bestelde taart ophalen, boodschappen doen en naar huis met een kar vol eten en drinken en een bestelling van HEMA. Zal mij benieuwen of het allemaal op gaat! Vervolgens een outfit fotootje, niet scherp en de spiegel was niet schoon, maar het gaat om het idee.

Deze trui had ik besteld bij H&M en ik vond ‘m echt superleuk, maar nadat ik had opgezocht wat trés jolie betekent (mijn Frans is bizar slecht), ging ik twijfelen: Ik weiger iets te dragen waarop staat dat ik mezelf leuk, mooi, knap of sexy vind.

Net als van die shirts die je soms op de markt ziet. Uiteindelijk toch besloten hem te houden, trés jolie kan ook over de trui gaan tenslotte en er zijn meer mensen wiens Frans net zo beroerd is als het mijne…

zondag 12 januari

Vandaag ben ik jarig, maar uiteraard wordt er gewoon ‘gewerkt’. Niet alleen heb ik vanmorgen alweer een route van een uur gelopen voor mijn project, ook wordt er as usual geblogd, al heb ik, zoals ik in de intro al schreef, het grootste gedeelte van deze post gister al getikt, samen met artikelen voor morgen en dinsdag.

Bijna alle foto’s maakte ik onderweg. Bas wilde per se de parkeergarage in, waar ik een stoere BMW spotte. Vooral de foto met het grachtje en het torentje op de achtergrond, vind ik erg geslaagd. Thuis wat make-up op gedaan, een andere broek en laarzen aangetrokken en wat hapjes klaargemaakt, waaronder de traditionele gevulde eieren. :-P

How was jouw week?