Weken barst ik van de inspiratie en heb ik het ene na het andere geniale idee voor mijn onlangs gelanceerde project. Soms moest ik zelfs uit bed (als ik eindelijk lag om een uur of vier) om nog even even dat geniale idee uit te werken. Of ik maakte een snelle aantekening op m’n iPhone die ik de volgende dag amper kon ontcijferen.

En dan is het project afgerond en lijkt m’n inspiratie ook te zijn uitgedroogd. Ingekakt, afgehaakt, ingedut, in staking gegaan. Whatever you will name it. Slotconclusie is dat ik gewoon een uur voor me uit kan zitten staren en er niks in me op komt. Leegte. Komt vanzelf weer goed, I just know, maar tot die tijd moet ik toch leesvoer voor je zien te bedenken. Eén dag geen artikel (vorige week) vond ik wel the limit eigenlijk.

text-balloons

Dus heb ik een leuk idee, of eigenlijk het idee van Anne Solveig en Dionne van Perrongeluk, maar ik mag het idee vast wel lenen, zo lang ik maar niet hun tekst overneem :-) Om de rollen nu eens om te draaien en een voorstelrondje te doen.

Want ik kwebbel er wel op los en laat foto’s van mijn week zien, vertel soms heel persoonlijke dingen zoals over m’n visuele beperking of mijn dagelijkse strijd met BDD, maar wie ben jij nou eigenlijk? Sommigen ken ik al ietsje beter omdat ik een aantal ook via social media volg, maar de meesten herken ik alleen van naam.

So it’s your turn. Vertel eens iets over jezelf en beantwoord de volgende vragen (om je het iets makkelijker te maken). Alles mag, niks moet, maar het zou leuk zijn!

  • Omschrijf jezelf in het kort (mag ook in kernwoorden)
  • Hoe oud ben je?
  • Wat voor studie of werk doe je, of wil je gaan doen?
  • Wat is je doel in het leven of wat wil je bereiken?
  • Heb je ook een blog? (URL vermelden mag!)
  • Wat zijn jouw pluspunten?
  • Waar kunnen ze je ‘s nachts voor wakker maken?