Vandaag een leuke winactie! Je maakt namelijk kans op het winnen van een telefoonhoesje. En dit keer kunnen ook de niet-iPhone bezitters meedingen naar deze leuke prijs, ook als je een mobieltje hebt van een ander merk kun je meedoen. Het goede nieuws is namelijk dat de webshop Hoesjes.nl telefooncovers verkoopt voor heel veel soorten mobieltjes!

De webshop

Er zijn natuurlijk veel webshops te vinden waar telefoonhoesjes verkocht worden, maar eerlijk is eerlijk: Vaak is de keuze beperkt tot hoesjes voor bijvoorbeeld iPhone en nog een paar bekende merken en modellen.

Op de site Hoesjes.nl zie je een overzicht per merk en vervolgens kun je zien voor welke modellen hoesjes beschikbaar zijn. En dat is een aardige lijst! Van covers voor de populaire Samsung Galaxy S3 mini tot een cover voor de Huawei Ascend Mate. Say what? Ja, dat bedoel ik dus. Ook voor minder bekende of populaire toestellen kun je aan een hoesje komen.

De site is redelijk basic, maar dat maakt ‘m wel lekker overzichtelijk: Met een moderne uitstraling door de vierkante blokken en blauwe achtergrond, duidelijke letters en no-nonsense uitstraling, heb je snel gevonden wat je zocht, of wat je wilt winnen natuurlijk!

Mocht je niet winnen, kun je altijd zelf een hoesje scoren. Verzending is gratis en je bestelling wordt dezelfde dag nog verstuurd, wanneer je voor 22:30 uur bestelt. Alle hoesjes zijn ook altijd op voorraad en je kunt betalen via iDeal. Awesome!

Win, win, win!

Genoeg inleiding! Er valt wat te winnen en wij Nederlanders zijn daar maar wat dol op, right? Ik mag in samenwerking met deze webshop een telefoonhoesje weggeven van hun huismerk ACCY. Helaas kun je op de webshop niet het totaalaanbod filteren op merk, maar heb je bijvoorbeeld net als ik een iPhone. dan klik je op het merk en vervolgens kies je je type. Aan de linkerkant kun je nu de resultaten filteren op merk hoesjes. Bij de andere merken werkt dat uiteraard hetzelfde.

Wat moet je doen?
  • Laat in een reactie op dit artikel weten dat je meedoet en op welk hoesje je kans wit maken.
  • Kijk wel even op de webshop of er voor jouw telefoon hoesjes beschikbaar zijn van ACCY
  • Volg EstrellaWeb op Bloglovin’ of Facebook
  • Volg Hoesjes.nl op Facebook
Extra kans maken? (optioneel)

De actie loopt tot en met zondag 19 januari. De winnaar wordt in de dagen erna (waarschijnlijk dinsdag) bekend gemaakt in een artikel en krijgt ook persoonlijk bericht via de mail. Vergeet dus niet een geldig e-mail adres achter te laten bij je reactie!