En toen was ‘t opeens stil. Het is lang geleden dat ik een dag heb overgeslagen, maar gister was het even niet anders. Ik heb al eerder laten doorschemeren dat ik het momenteel druk heb met m’n project en dan vergeet je weleens dat je een andere site draaiende moet houden.

Belofte maakt schuld, dus vandaag wel een blogpost en ik vond ‘t wel weer eens leuk om een quote te plaatsen. Deze keer één die vrij toepasselijk is, omdat ik op het moment dus erg hard werk om m’n project klaar te krijgen. Oké, het is geen werk zoals de meeste mensen dat doen, maar het enige verschil is dat ik er niet voor betaald krijg, want werken is het wel degelijk!

Het aantal uren dat ik inmiddels in m’n project heb zitten, kan ik niet meer bijhouden en ik ben nog niet eens klaar! Naast het bezig zijn op zich, vereist het ook een hoop organisatie, logistiek en goed nadenken. Elke dag een lijstje maken voor een route, foto’s op de kaart zetten op gps-locaties van de afbeeldingen, een site bouwen, een domein aanvragen, foto’s bewerken en elke keer controleren of alles nog wel klopt.

Met good things come to those who wait, ben ik ‘t nooit eens geweest. Ik ben meer van dingen doen, zelfs als ik eigenlijk niet wil of niet durf. Want met op je krent zitten, bereik je maar twee dingen en dat is lui en dik worden. Ervoor gaan, je best doen.

Zelfs al behaal je geen succes, dan nog is het niet zonde van je tijd. In de One Word blogpost van onlangs noemde Danielle mij ondernemend, ik denk dat je me zo inderdaad wel kunt noemen. Als ik iets wil, ga ik ervoor, ongeacht wat het resultaat is. Dat werkt voor mij het best.