Vandaag weer eens tijd voor wat inspiratie in tekstvorm. De quote van deze keer is simpel maar doeltreffend. Ik zou iedereen willen aanraden om echt meer te genieten van de kleine dingen.

We leven in een wereld waar het soms alleen maar om meer, meer en nog meer lijkt te gaan. Meer geld, meer luxe, meer eten, meer vakanties. Maar het is zoveel rustiger in je hoofd als je gewoon accepteert wat je hebt en daar ook tevreden mee bent.

Ondanks dat veel mensen mijn leven zouden bestempelen als incompleet, omdat ik geen baan heb, geen vriend, geen eigen huis, maar wel een beperking, geef ik mijn levenskwaliteit toch wel een acht.

Natuurlijk heb ik het ook weleens moeilijk en loop ik tegen muren aan (niet letterlijk gelukkig), maar life is what you make it en dromen en doelen stellen is leuk, maar ik denk dat we wel ergens een lijn moeten trekken. Daarom deze quote vandaag. Voor jou, voor iedereen.