Ha! Daar had ik je toch tuk, right? Nee, ‘t is niet wat je denkt, maar ook weer een beetje wel. Volg je het nog? Gister was het Valentijnsdag en rond een uur of zes stond er opeens een mij zeer bekend en geliefd persoon in een blauw met oranje jas in de stromende regen aan de deur met een kartonnen koker. Whut? Ik had niks besteld, wat kon dat nou zijn?

Gauw de dopjes van de koker gerukt en een prachtige bloedrode roos gevonden. Wauw, wat mooi, voor mij? Ik krijg nooit bloemen op Valentijnsdag, laat staan een roos. Het bleek een leuke attentie te zijn van “de Zalando man’ die me schreef mij nu al een paar jaar te kennen en onder de indruk te zijn van mijn smaak en stijl en geen adres te hebben, maar wel mijn blog al een tijdje te volgen. How nice :-) Hartstikke bedankt dus, Zalando-man! :-D

Rode roos

Mocht ik zijn liefde beantwoorden in de vorm van een ‘liefdesbrief’ op mijn blog, of ik dan vooral niet wilde vergeten om mijn favoriete Valentijns-cadeau te vermelden, wie weet dat ie ‘m dan wel persoonlijk komt brengen. Zei hier iemand pakketjes??? 8-)

Liefste Zalando-man

Ik heb je roos ontvangen, bezorgd door weer en wind. Zo fijn om te horen, dat je mij ook bijzonder vindt.

Natuurlijk ken ik jou ook al wat langer, het feit dat ik altijd bij je terecht kan vind ik fijn. Want wat zou een vrouw met liefde voor online shoppen, nou zonder de Zalando-man (en de postbezorger…) zijn.

Of ik een cadeautje wil kiezen wat je persoonlijk komt bezorgen? Ik zou haast ongeduldig zeggen: kom maar morgen!

Maar er is zoveel moois te zien op de Valentijns-pagina van de Zalando-site, dat ik tussen twee dingen gewoon niet kon kiezen, tot mijn spijt.

Ik daag je dus uit te laten zien hoe goed je me kent, en het product te kiezen waarvan je het meest zeker bent.

Ga je voor de armband en probeer je me om je vinger (of pols) te winden, of zou mooie kanten lingerie beter aansluiten bij mijn (en jouw…) welbevinden?

Ik ben benieuwd of ik snel weer van je horen zal, lieve Zalando man, en vraag me af of ik al van een ontmoeting gaan dromen kan. Liefs…


So, there you have it. Geen Sinterklaas, toch een gedicht. Denk er even een Candle-light muziekje bij en de lovestory is compleet. Speciaal voor de Zalando-man dus, maar ook een beetje voor de PostNL-man. Voor mij dus met een dubbele betekenis, you know why…

Anyways, dat was dus een erg leuke attentie van Zalando en natuurlijk wilde ik daar iets over schrijven op mijn blog! Niet in het minst om een aantal van de foto’s te laten zien die ik kort na ontvangst van de roos gelijk ben gaan maken met mijn 50 mm macrolensje. I just love roses!

Roses are red…

Rode roos in de knop

Heb jij ook nog iets leuks gekregen met Valentijnsdag?