Elk jaar op veertien februari is het weer zo ver: Valentijnsdag. Over de hele wereld gaan er duizenden bossen bloemen, dozen bonbons en andere cadeautjes over de toonbanken en ook de post heeft het er maar druk mee. Ondanks dat ikzelf al tien jaar single ben, vind ik Valentijnsdag nog steeds wel iets hebben.

Niet in het minst omdat ik gek ben op de kleur rood en hartjes ook altijd leuk vind. Meestal koop ik dan ook wel iets voor mezelf, een paar warme sokken met hartjes, een schattige sleutelhanger met een beertje of een leuk iPhone hoesje. Momenteel zit ik overigens 2 weken in een no-buy periode, dus het zal er dit jaar denk ik niet echt van komen. 🙂

Het is vrijdag natuurlijk pas Valentijnsdag, maar ik vind dat ik best nu een inspiratie artikel kan doen over dit onderwerp. Niet in het minst omdat ik echt behoorlijk moe ben na een dag keihard werken in huis en mijn rug hevig protesteert tegen het zitten op mijn bureaustoel in plaats van achterover op de bank. Een ‘snel’ artikeltje dus, maar natuurlijk wel gemaakt met liefde!

Ga jij dit jaar nog iets aan Valentijnsdag doen? Een leuk cadeautje of verrassing voor je partner of misschien wel een anoniem kaartje voor je crush? Zelf twijfel ik nog of ik er iets mee ga doen, ik ben nog steeds verliefd op dezelfde persoon als een jaar geleden, maar weet niet of het verstandig is om iets met Valentijnsdag te doen.

Hij weet toch wel dat ik hem nog altijd geweldig vind, dus waarom dat er dik bovenop leggen en hem daarmee misschien wel een ongemakkelijk gevoel bezorgen. In doubt dus. Misschien iets heel subtiels, misschien ook gewoon niets. We’ll see… 😀