Vandaag de 2e ‘Reads of the Week’. De eerste las je op 18 januari, maar nadat ik de week erop niet echt veel materiaal verzameld had, leek het me handiger om het maar een weekje op te schuiven.

Als ik het druk heb, zit er weinig consistentie in mijn bloglees-patroon. Dan kan het gerust zijn dat ik de boel een week links laat liggen, maar ach, zo erg is dat ook weer niet. Ik heb trouwens niet gehoord of je links liever in lijstvorm of verhaalvorm wilt, dus doe ik het weer hetzelfde als de eerste keer, staat toch net iets minder ‘kaal’

reads-of-the-week

De afgelopen weken stonden natuurlijk eigenlijk voor de volle honderd procent in het teken van mijn nieuwe site Zet Gorkum op de Kaart. Technisch gezien bestaat de website niet uit de meest geavanceerde code, maar ik heb wel enorm veel gebruik gemaakt van CSS3 en daarin zelfs nog nieuwe methodes ontdekt die ik nog niet eerder kende! En gaandeweg kon je dan ook nog handige tools tegen, zoals een site om PNG bestanden te comprimeren zonder kwaliteitsverlies.

Tussen de bedrijven door werd hier en daar ook een artikeltje van andere blogs meegepikt, want lezen is wel één van mijn eerste levensbehoeftes en dat blijf ik dus doen. Zo las ik onder meer een zeer vermakelijk stukje op de blog van Laura, waarin haar schattige pup aan het woord was en vroeg ik me af of tijdreizigers echt zouden (kunnen) bestaan, na het lezen van een dit artikel.

Wat voor interessants heb jij onlangs nog gelezen? (online of op papier)