Vorige week heb ik overgeslagen, omdat ik die week nauwelijks iets had gelezen. Vervolgens heb ik een aardige inhaalslag gedaan om alle blog-artikelen te lezen en inmiddels heb ik dan ook een leuk lijstje voor je met interessante, leuke of opmerkelijke artikelen. Lees je mee?

reads-of-the-week

Sommige berichten zijn al iets ouder, maar sommige content is tenslotte tijdloos. Laura heeft de ‘blogosphere’ eens onder de loep genomen en besloot er nu eens écht open en eerlijk over te zijn. En wat je beter niet kunt zéggen tegen bloggers, wist Evelien op humoristische wijze neer te zetten. Maar niet alles gaat over bloggen en filosoferen.

Als je liever creatief bezig bent, kun je eens proberen deze stoere armband met studs te maken. Tot slot twee tips die niet hadden misstaan in het artikeltje over handige tools van afgelopen woensdag: Namelijk 9 onmisbare extensies voor je Google Chrome of Firefox browser en 18 clean out the shit stappen om je Windows-computer weer optimaal te laten werken!