Ploggen is hot in de blogosphere, al is het eigenlijk een fenomeen wat al véél langer bestaat, namelijk photoblogging. Fotoblogs kennen we, maar bij ploggen is het de bedoeling dat je je dag weergeeft in beelden. Ik heb me eraan gewaagd, maar wat mij betreft was dit een eenmalig experiment, ik vind het helemaal niets eerlijk gezegd. :-)

Het idee is leuk en ik vind het ook leuk om plogs bij anderen te zien, maar ik moet mezelf er continu aan herinneren dat ik van praktisch elke bezigheid een foto moet maken en daarnaast staat het me tegen dat de kwaliteit van de foto’s gewoon ronduit slecht is. Als ik m’n haar aan het stijlen of een ei aan het bakken ben, is het sowieso al lastig om daar een foto van te maken.

Ik zou ook niet weten hoe ik er dan ook nog een leuke foto van zou moeten maken. Maar ik deed in elk geval een poging. Ik heb gister (maandag) geplogd en het resultaat in 3 collages verwerkt. De originele foto’s gaan allemaal de prullenbak in, want ik vind ze geen van allen de moeite waard om te bewaren. :-)

Een beetje moeite hebben met opstaan. Vanwege een doktersbezoek moest ik er vroeger uit dan anders – Bij de dokter in de wachtkamer. Ik heb een nieuwe huisarts en die is erg aardig, maar loopt zelfs om half 9 al een kwartier uit!

Bij thuiskomst yoghurt met muesli en banaan eten, inmiddels flinke trek! – maandag postdag: Maar één pakje dit keer, Bas was er al helemaal klaar voor – Na de post nog zo’n 5 km gelopen, prachtige dag, maar wel fris – Meest beroerde selfie ooit, fel zonlicht en ik zijn geen goede combi.

Na de wandeling lekker met een boek en de kat op de bank – Naar HEMA en nog wat winkels voor een paar boodschapjes – Thuis weer even lezen op de bank, met dit keer twee beesten op schoot. Lang geleden dat ik lekker een poos op de bank heb gezeten! – Weer wandelen met Bas, van mooi weer moet je gebruik maken – Met een dikke sjaal om, het was knap fris!

Iets wat verdacht veel op een kerstetalage lijkt, gespot ergens onderweg – Opeens veel zin in een uitsmijter, maar iets te scheutig geweest met kaas en spek en hem na 2 happen weggegooid omdat ie veel te zout was – Een poosje druk geweest met twitteren met minstens drie of vier mensen tegelijkertijd, gezellig! – Vaste routine: maandagavond haren stijlen, het wordt al lang!

Tot zover mijn plogprobeersel. Heb jij je ook al eens aan het ploggen gewaagd?