Ongelofelijk… Het nieuwe jaar is gewoon al vijf weken oud, vind jij het ook zo snel gaan? Sinds gister is het alweer februari en als je naar buiten loopt, zou je bijna gaan denken dat het al maart is en het voorjaar voorzichtig begint te ontluiken.

Van mij mag het al zover zijn! Al vind ik de huidige ‘winter’ ook zeker geen straf. Ik heb nog alle dagen kunnen wandelen zonder te vernikkelen en vooral het uitblijven van sneeuw en ijs vind ik erg prettig!

Van deze week niet al te veel foto’s. Ik geloof dat ik m’n fotografisch oog inmiddels afgeleerd heb om alleen naar straten te kijken, maar op de één of andere manier heb ik niet zoveel vastgelegd als anders. Ik ben van plan om me aankomende week ook eens aan een plog te wijden, dus dan zie je ook nog wel wat voorbij komen, maar natuurlijk niet meer van afgelopen week!

maandag 27 januari

Zoals gewoonlijk gewandeld met Bas en daarbij voor de tweede keer die geweldige Scania op de foto gezet die je een paar weken terug ook al voorbij hebt zien komen. Verder moest ik lachen om Bas die weer eens uit alle macht de V&D in en de roltrap op wilde en een zwart VW-busje die ‘aangelijnd’ geparkeerd stond. Ik hoop voor de eigenaar dat het geen naar grapje van iemand was, want dat zou ‘m zomaar z’n bumper kunnen kosten! Of de gemeente een lantaarnpaal.

Verder ontdekte ik een nieuw hondenspelletje waar Bas helemaal lyrisch over is (zo fijn om zo’n beestje zo blij te zien spelen) en moest ik iets bij de Lidl hebben, waarna ik bij DeliFrance in het Piazza Center een broodje en een heerlijk glas melk bestelde. Tot slot was het weer postdag zoals bijna altijd op maandag en moest er het één en ander ingepakt en weggebracht worden.

dinsdag 28 januari

Op deze dag was m’n moeder jarig en werd ik om één uur opgehaald om daar naartoe te gaan. Ondanks dat ik voor die tijd wat krap in m’n tijd zat, moest en zou ik per se eerst de iPad Air halen, die ik maandag al apart had laten leggen bij Dixons. Still hurts to see this pic…‘s Middags bij m’n moeder geweest en daar deze foto gemaakt. Een vriend van haar is veel van huis en dan is de hond bij haar.

donderdag 30 januari

Woensdag geen foto’s gemaakt en me ook niet kunnen herinneren wat ik gedaan heb. Zal weinig geweest zijn. Donderdag met Bas voor een flitsbezoekje naar Leerdam. Het was al aan de late kant en we konden dus niet echt op ons gemak rondlopen. Ik moest ergens naar kijken en een uur later zaten we weer in de trein. In het centrum stond deze witte Rolls-Royce en de moderne lampen hangen in de stationshal in Gorinchem. Past ook echt bij de stad, maar dan niet heus.

vrijdag 31 januari

Alweer in de parkeergarage geweest met Bas en daar deze vrij sobere zwart-wit foto gemaakt. Ondanks dat ie een tikje te korrelig is als je ‘m wat groter bekijkt, vind ik het toch wel wat hebben, ondanks dat zo’n parkeergarage doorgaans toch niet de meest fotogenieke plek is.

Bas heeft inmiddels zelfs de zijingang van de parkeergarage ontdekt, dus nu is het hek van de dam. Op zulke momenten zou ik willen dat ik in zijn koppie kon kijken, om te begrijpen wat hij in ‘s leuk vindt aan een parkeergarage. En ik heb het hem écht niet aangeleerd!

zaterdag 1 februari

Zaterdag had ik last van een bad hair day, maar dat loste ik op door overdag als ik naar buiten moest gewoon een hippe muts op te zetten, keus genoeg! Ik kreeg voor m’n verjaardag nog een etentje bij de Pannenkoekenbakker in Woudrichem cadeau van Sander en zat ‘s avonds lekker met Micky op schoot een beetje te lezen en te appen. I can see myself in his eyes!

zondag 2 februari

Ondanks dat ik sinds een paar dagen weer behoorlijk last van angst en onrust heb rondom mijn ziektefobie, moet ik zeggen dat ik me er aardig tegen weet te weren en sinds gisteravond gaat het eigenlijk best goed. Het ligt continu op de loer, maar ik doe spreekwoordelijk gezegd de deur niet open. Ik heb vandaag desondanks ook best goeie zin.

Schitterend wandelweer, een mooie meevaller op de weegschaal en gezellige praatjes tijdens het lopen. Ook Bas maakte nieuwe vriendjes en ik spotte ergens onderweg dit ‘ding’ wat me toch erg veel aan een lichtknopje doet denken. Stom en grappig tegelijkertijd. De volgende keer als ik erlangs kom, ga ik proberen of ik het ook echt in kan drukken! Misschien is het wel een enorme deurbel, al zag het niet vlak bij een deur. Gekkenwerk.

Wat is het leukste én het minst leuke wat jij afgelopen week hebt meegemaakt?