Afgelopen week was eigenlijk een gevalletje “van het ene uiterste in het andere”. Zonder al te veel tekst en uitleg te willen geven, kun je er wel van spreken dat mijn stemming aardig synchroon liep met het weer. In het begin zacht en zonnig, aan het eind veel regen en harde windvlagen. Maar zoals ik gister nog op Twitter las: Niets in ons leven is permanent, dus ook de minder leuke perioden gaan vanzelf weer over.

dinsdag 4 februari

Afgelopen week las je al mijn plog van maandag, dus die paar foto’s die ik daarvan uiteindelijk toch gehouden heb, die zag je al voorbij komen in dit artikel. Dinsdag was het waanzinnig lekker weer, echt zo’n dag dat je denkt: het voorjaar komt vroeg dit jaar! Ik ging met Bas naar Leerdam en ook daarover heb je al kunnen lezen in dit artikel. Toch bleven er nog wel wat foto’s over. Een andere foto van Bas in de trein,

ik ‘s Avonds met een blij gevoel op de bank, Micky die prinsheerlijk op schoot lag en een gekke boom in Leerdam, die ik qua vorm op een wijnglas vond lijken. Bas met een gekke bek (alsof hij moest niezen) op het station en de heerlijke koffie die ik voor het tripje naar Leerdam bij Bakker Bart had gehaald, met een grappige opdruk.

woensdag 5 februari

Weer mooi weer met prachtige wolkenluchten en heerlijk gewandeld met Bas, waarbij ik de foto van de deur (die ik zelf erg gaaf vind), de rivier, de straat met de lantaarn rechts en de boom met het zonlicht maakte. En ook de foto van Bas die er op z’n schattigst uitziet zoals hij daar kijkt.

‘s Avonds lagen de heren Bas en Micky gebroederlijk op schoot en werd er ook nog met Bas z’n speelgoedbox gespeeld, waarbij hij voor het gemak heel de doos maar om kieperde. Ook nog een boodschap gedaan met de fiets en bij terugkomst brak er een stuk muur af toen mijn fiets er lichtjes tegenaan tikte, kwaliteitje!

donderdag 6 februari

Donderdag ging het opeens iets minder, ik leek tegen een griepje aan te zitten en was de hele dag moe en heb veel tijd op de bank doorgebracht. Waar ik een paar weken terug nog schreef dat ik al in geen weken gewoon weer eens lekker onderuit op de bank had gehangen, heb ik dat de afgelopen week juist iets te veel gedaan.

Zo één dagje is dan nog wel leuk, maar op een gegeven moment heb ik het wel weer gezien. Bas en trouwens ook de katten vond het wel prima, die konden op deze manier de hele tijd warm op schoot liggen!

Met Bas op de bank

zondag 9 februari

Mijn weekend kon beter en ik zal blij zijn als het voorbij is, maar alles went en de tijd gaat vanzelf door. Vandaag een aantal klusjes gedaan die al even lagen te wachten, retourzendingen klaargemaakt voor morgen, opgeruimd, was gevouwen en met m’n neus in de papieren, op zoek naar de bon van m’n doorgebrande elektrische deken.

Daarna met een boek op de bank om energie te verzamelen voor de volgende klus. Altijd als ik me niet lekker voel, ga ik juist allerlei dingen bedenken die dan opeens nu moeten, alsof ze niet nog één dagje kunnen blijven liggen. Ach ja.

Luieren op de bank

Hoe was jouw week?