Nee, ik ben het niet vergeten, ik heb gewoon geen tijd gehad. :-) Ik ben namelijk ongeveer de hele middag buiten geweest. Eerst vijf kilometer gewandeld met Bas en daarna ongeveer 35 kilometer gefietst. En bloggen en wandelen of fietsen gaat nog altijd niet tegelijkertijd. Dit keer aardig wat foto’s van de afgelopen week, dus ik hou de inleiding kort. Kijk gewoon maar mee!

zondag 16 februari

Nee, de week heeft niet opeens acht dagen of twee zondagen: Ik had gewoon nog een paar foto’s van vorige week zondag die ik na het schrijven van de Weekly Snaps maakte en toch nog graag wilde laten zien. Ik ging nog een stukje wandelen met Bas en maakte daarbij de foto’s aan de linkerkant. Ook wilde ik de French toast rolletjes waar ik het in dit artikel al over had zelf weleens proberen en dit was het resultaat.

maandag 17 februari

Al twee keer het oud papier vergeten en op een gegeven moment staan er dan wel een paar doosjes te veel in huis. De hele mikmak met een beetje passen en meten in m’n fietskar gestouwd en naar het afvalbrengstation op industrieterrein Papland gereden met een behoorlijk zware vracht. Het leukste gedeelte? Ongegeneerd met dozen smijten, dat is wel aan mij besteed!

dinsdag 18 februari

Ik had warempel zin om m’n make-up weer eens mooi te doen. Dat wil zeggen: De laatste tijd gebruik ik bijna geen make-up meer, een beetje zwart kohlpotlood en een veegje oogschaduw in een naturelle kleur, ik heb er gewoon bijna nooit zin in en vind het wel prima. Ondanks dat het een beetje lastig te zien is, droeg ik een ooglook met een donkerblauwe kleur die ik weer ergens had opgediept. Verder een foto van de croissantjes die ik gebakken had en kroelen met Bas.

woensdag 19 februari

Het was lekker weer en ik had een prima dag. ‘s Middags besloot ik dat het hoog tijd werd om het fietsseizoen te openen en heb ik gelijk een route van 35 km gereden. Dat was niet de bedoeling, maar toen ik op een gegeven moment in Kedichem zat, kon het me niet veel meer schelen en heb ik gewoon rondgereden. De foto’s van het huisje, de dijk, wolkenlucht en de snelweg in zwart-wit maakte ik tijdens die fietstocht. Mijn conditie bleek verre van slecht.

Bij de Plus scoorde ik na 2 maanden zoeken eindelijk een zakje Autodrop ‘Koeriers’ (daar zit een verhaal aan vast). ‘s Avonds werd mijn Ray-Ban-zonnebril bezorgd, waarover je aankomende week meer kunt lezen en zette de allerliefste mijn gang even vol met een paar ‘doosjes’ voor de buren. Dag gang, hallo doos! Ach, ik vind het niet erg en moet er altijd wel om lachen.

donderdag 20 februari

Een beladen dag. Ik moest in alle vroegte in het ziekenhuis zijn om een echo te laten maken van iets waar ik me al ruim twee weken zorgen over maak. Uiteindelijk heb ik er zelfs leuke weken van kunnen maken, maar dat ging niet vanzelf, ik heb er echt een knop voor moeten om zetten en dat ging niet altijd even makkelijk. Donderdag dus de echo en ook dat ging niet echt lekker.

Ik werd geholpen door een jonge gozer, een arts in opleiding. Dat ie in opleiding was werd al snel duidelijk, arts was ie zéker nog niet. Hij kreeg het zelfs voor elkaar me pijn te doen met het echoapparaat. Dat deed allemaal weinig goeds, dus toen ik klaar was vond ik dat ik wel een lekkere Luikse wafel met kersen verdiend had.

Morgen krijg ik als het goed is de uitslag, dus het is niet voor niets dat ik uitgerekend vandaag zo’n eind ben gaan fietsen. Tot slot een foto van Basje met photobomb-Micky op de achtergrond, die chagrijnig keek omdat Bas wél op schoot lag en hij niet.

vrijdag 21 februari

Vrijdag heb ik weinig bijzonders gedaan. Ik was moe, waarschijnlijk de uitwerking van vrij hoge spanning waarmee ik de afgelopen weken te maken heb gehad, vroeg of laat eist dat zijn tol. Nog even doorzetten en dan ben ik er hopelijk vanaf. Micky zat ‘s middags lekker op schoot en tijdens korte wandeling aan het einde van de middag, maakte ik de foto’s rechts en linksboven.

zondag 23 februari

Zaterdag wandelen en ‘s avonds eten bij de Pannenkoekenbakker. Lekker gegeten en gezellig, maar geen foto’s gemaakt omdat m’n iPhone leeg was. Vandaag heb ik 5 km gewandeld en nadat ik 2 paracetamol heb genomen om mijn rugpijn te laten zakken, ben ik een uurtje later op de fiets gestapt met de bedoeling een rondje van hooguit 15 km te doen.

Uiteindelijk werden dat er weer bijna 35 en heb ik genoten van een mooie omgeving met veel water, wilgenbomen en groen. In Meerkerk ben ik bij een restaurantje neergestreken om een lekkere uitsmijter te eten want ik had flinke trek gekregen!

Heb jij nog iets leuks meegemaakt de afgelopen week?