Het is alweer een tijdje geleden dat de laatste winactie op EstrellaWeb voorbij is gekomen, dus hoog tijd voor een nieuwe! Vandaag (en de komende week) maak je kans op een shopping tegoed van maar liefst € 60, waarmee je je in de nieuwste voorjaarsmode kunt hullen van het kwaliteitslabel Expresso.

Duurzaam

Duurzame kleding is de laatste jaren hot in de mode. Denk bijvoorbeeld aan de Conscious collectie van H&M, fair trade winkels en aandacht voor betere lonen en het uitsluiten van gebruik van materialen waarvoor dieronvriendelijke methodes worden gehanteerd. Expresso is een merk wat zich zonder meer richt op duurzame kleding van hoge kwaliteit, met een goede pasvorm en een luxe uitstraling.

Verkrijgbaarheid

Behalve dat dit merk in diverse winkels te verkrijgen is, zowel in 24 eigen stores plus ruim 900 verkooppunten in binnen- en buitenland, kun je ook dag en nacht terecht op de webshop. Deze heeft een heldere en luxe uitstraling, waardoor je snel vindt waar je naar op zoek bent. De collectie is niet heel groot en dus geen vergelijking voor een groot postorderbedrijf, maar dat draagt wel bij aan het idee van luxe en exclusiviteit.

Collectie

Voor een complete outfit kun je er zeker slagen. zo is er een onderverdeling gemaakt in onder meer tops en shirtjes, jurken en rokken en jassen en blazers. Op de product pagina van elk artikel vind je een overzicht met gegevens van het product, waaronder de kleur, alle beschikbare maten en de materialen waarvan het gemaakt is.

Leuke feature is de live view, waarbij een soort filmpje getoond wordt, waarin een dame met het desbetreffende kledingstuk langs komt lopen. Dit heb ik nog nooit eerder op een webshop gezien!

Winnen

Enthousiast geworden? Dat komt mooi uit, want ik mag in samenwerking met dit merk een shopping tegoed van maar liefst € 60 weggeven, te besteden in de webshop. Wat moet je doen om kans te maken op deze prijs?

  • Volg EstrellaWeb op Bloglovin’ of Facebook
  • Laat in een reactie onder dit artikel weten dat je mee wilt doen en vertel hoe jij kleding tot uitdrukking laat komen in je outfits. Bijvoorbeeld “Ik draag graag blazers, omdat ik me daar zelfverzekerd in voel” of “Ik draag graag duurzame kleding, omdat ik bij wil dragen aan een betere maatschappij”. Maar dan natuurlijk met een eigen draai.
  • Vergeet niet een geldig e-mailadres in te vullen bij het reactieformulier

De winactie loopt tot en met volgende dinsdag 25 februari. In de dagen erna wordt de winnaar bekend gemaakt op de site en deze ontvangt ook een persoonlijk bericht via e-mail. Succes!