Vorige week dinsdag publiceerde ik een artikel met een winactie, waarbij je kans maakte op € 60 shoptegoed, te besteden in de webwinkel van Expresso. Inmiddels heeft de actie een week gelopen en hebben er diverse dames meegedaan. Vandaag lees je wie de gelukkige winnaar is van het shoptegoed voor dit mooie merk!

Allereerst wil ik iedereen die heeft meegedaan bedanken voor het meedoen. Voor jou is het leuk om mee te doen en om kans te maken op een leuke prijs, maar voor mij is het ook wel zo fijn als er mensen meedoen. Winacties blijven soms toch net een beetje tricky en ik ben op de één of andere manier altijd bang dat er maar één of twee mensen meedoen. 🙂

Maar het waren er aardig wat dit keer, dus ik kan deze winactie zeker afsluiten als geslaagd, maar de prijs liegt er dan ook niet om, ik bedoel maar, even € 60 scoren om te besteden in één van je favoriete winkels? Niet verkeerd toch?

Ik zal je niet langer in spanning houden, de winnaar van € 60 shoptegoed voor de Expresso webwinkel is: Adrie (A3)! Van harte gefeliciteerd met je prijs en je kunt de code waarmee je het tegoed kunt verzilveren vandaag nog in je mailbox verwachten!