Vandaag even een ‘snel’ artikeltje tussendoor, ik was gisteravond nogal moe en nadat ik al op de bank in slaap was gevallen, had ik weinig trek meer om nog een uitgebreid artikel te gaan tikken, dus vandaar dat ik koos voor een quote van de dag!

De quote die ik deze keer plaats is er echt weer één om over na te denken en een motto wat ook zeker op mijn levenswijze aansluit. Ik heb soms momenten dat ik me afvraag, is het eigenlijk wel goed om zo te denken?

Mag ik hier überhaupt nog wel op hopen of heeft het zin om dit nog langer te voelen? Theoretisch gezien zou ik dan zoiets moeten hebben van: Nee, het is niet goed, je maakt jezelf blij met een dode mus en je kunt er beter maar niet meer aan denken.

Op een bepaald moment heb ik exact besloten wat er in deze quote staat, als het me gelukkig of blij maakt, dan is het prima. Dan kan er toch weinig mis mee zijn? Zodra dat verandert, is het nog vroeg genoeg om er iets aan te gaan veranderen.

Herken jij jezelf ook in dit citaat?