Afgelopen dinsdag zag je al een Valentijnsdag inspiratie-blogpost voorbij komen (wat een mond vol), maar omdat het vandaag pas écht Valentijnsdag is, dit keer een YouTube Finds helemaal in Valentijns0stijl. How nice is that! Dit keer dus een aantal leuke filmpjes met deze internationale dag van de liefde als thema. Enjoy!

 

Schattige katjes doen ‘t altijd goed, ook op Valentijnsdag!

En dan mag een mooie Valentijns make-up look natuurlijk ook niet ontbreken!

Een stop-motion video met papieren hartjes, misschien niet bijzonder, maar wel leuk gedaan. Gezellig muziekje erbij, véél hartjes, altijd in de roos!

Nog een stop-motion video die ik nog mooier vind. Dit is een wat zielige versie, maar er zijn tenslotte ook genoeg mensen met een gebroken hartje of onbereikbare liefde op Valentijnsdag (me, me, me!). Dus voor al die mensen.

Tja, alles is liefde mag natuurlijk ook niet ontbreken, vandaag. De akoestische versie!

Dan nog een soort leerzaam filmpje, over hoe Valentijnsdag ontstaan is.

Tot slot wil ik je een leuke Valentijnsdag wensen, maak er wat van, ook als je single bent. Liefde kun je tenslotte aan vanalles en iedereen geven, ook aan je huisdier! Onderstaand een afbeelding die ik zelf heb gemaakt.