De laatste collective shoplog dateert inmiddels van januari dit jaar, dus het werd weer eens tijd voor een nieuwe. Ik heb de afgelopen tijd weer een aantal leuke dingen gekocht en besteld waar ik erg blij mee ben en die ik graag in dit artikel wil laten zien in de vorm van twee fotocollages met daarboven een korte beschrijving van de items.

Om te beginnen één van mijn meest recente aankopen, Nike’s waar ik superblij mee ben. Ik heb ze als nieuw gekocht van iemand op Marktplaats, die me wist te vertellen dat ze gekocht zijn in de Nike store in dé winkelstraat in Los Angeles, namelijk Rodeo Drive. Inmiddels ben ik er ook achter dat dit model met de leerdetails en grijze accenten behoorlijk zeldzaam is, dus ben ik er extra blij mee, zeker gezien de belachelijk lage prijs die ik ervoor betaald heb.

Dan twee ringetjes die van Ebay komen, die met infinity teken is volgens mij echt zilver, hij was ook ietsje duurder dan de gemiddelde ring die ik op Ebay koop. De zwarte broek met ritsjes, de schakelketting, het grijze shirt met zwarte driekwart mouwtjes en het grijs gemêleerde shirt met Soccer Club NYC opdruk zijn van H&M. Die laatste heb ik vandaag aan. Het grijs/zwarte shirt heb ik al langere tijd in wijnrood met zwarte mouwtjes, Afgelopen week had ik hem zelfs nog aan.

Het rokje met Aztec-print is van Pieces en bestelde ik bij Sans Online. Ondanks dat dit soort stretch-rokjes vaak van dunne stof zijn en/of heel kort, vind ik deze een nette lengte hebben en is ie niet te dun. De laarzen zijn van VanHaren. Ik vind ze erg leuk, omdat ze zowel stoer als netjes zijn. Multifunctioneel inzetbaar dus. :-) Wel weer allemaal zwarte en grijze items, maar omdat ik van de winter mijn garderobe al aardig heb aangevuld met kleur, kan dat best.

Dan wat andere items. Dat ding links is een draadloze afstandsbediening voor m’n camera. Ik heb een bedrade versie die ik regelmatig gebruik, maar ik heb altijd ruzie met het snoer. Het zit vaak in de knoop of ik val erover. Dit leek me dus een stuk handiger.

Ik bestelde deze via Ebay, deze is wel origineel Canon, maar er zit ook veel namaak tussen. Het leuke glas wat een beetje op een jampotje lijkt kocht ik bij Xenos. Ik gebruik ‘m sindsdien elke dag om m’n smoothie in te doen.

Bij Etos kocht ik de Toni&Guy Casual Texturiser spray voor meer volume in mijn haar, maar ik ben er niet zo over te spreken, het is denk ik meer geschikt voor mensen met dun haar want ik merk er nauwelijks iets van, het voelt en ruikt als de eerste de beste haarspray en doet nauwelijks iets met mijn haar. Miskoopje dus. De blush van Catrice met kleurverloop is uit een limited edition collectie en gelukkig geen miskoop, ik heb ‘m al vaak gebruikt.

Tot slot een speaker-setje van Creative, de Inspire T6300. Ik heb deze nog niet besteld, maar ga dat aankomende week doen. Mijn huidige speakers zijn slecht en ik heb onlangs de knoop doorgehakt dat er een nieuw setje moet komen,

ik vind goed geluid wel belangrijk. Inmiddels ook een webshop gevonden waar hij ‘t goedkoopste is (Azerty) en dan moet mijn halve woonkamer nog verbouwd worden om de boel aan te sluiten omdat er overal snoeren heen lopen.

Heb jij nog iets leuks gekocht?