Voor iemand die doorgaans het leven neemt zoals het komt, heb ik de laatste tijd aardig wat plannen gemaakt! Omdat het inmiddels een aardig lijstje is geworden, leek het me wel leuk om je deelgenoot te maken van alles wat ik de komende tijd wil gaan doen. Ik kijk er zelf best van op dat ik voor iemand die niet aan plannen doet, nu toch aardig bezig ben geweest!

Met Bas naar Den Bosch

Ik zag pas op Instagram een foto van een Bossche Bol (love them!) en opeens wist ik het: Ik ga met Bas naar Den Bosch! Ik kwam er vroeger, toen ik nog in Brabant woonde, best vaak, maar ben er lang niet meer geweest. Op een motorritje na. Den Bosch is trouwens ook erg leuk om te winkelen, maar met Bas erbij is wel gelijk de ideale manier om de hand op de knip te houden!

Over de Lekdijk fietsen

Eergisteren schreef ik al iets over mijn fiets-avonturen, in het kort komt het erop neer dat ik het helemaal ontdekt heb om wat grotere stukken te fietsen. Momenteel tussen de 28 en 36 kilometer, maar als straks lente is, wil ik verder gaan en het lijkt me super om langs de Lekdijk te rijden. Hemelsbreed is het dichtstbijzijnde punt zo’n 20 km, dus dat worden ritten van 40 á 50 km, zeker als ik wat toeristisch wil rijden!

Een middag naar oma

Eigenlijk is dit niet een soort plan zoals de rest, ik ga de laatste tijd ongeveer één keer per maand een dagje naar oma en momenteel is het ook alweer even geleden dat ik geweest ben. Ik verwacht daar binnen nu en een week werk van te maken, maar omdat ik sinds woensdag grieperig geweest ben en steeds koorts had, moet ik even aankijken wanneer dat gaat worden.

Nieuwe speakers kopen

Ik heb speakers van Creative die in de hoeken van m’n huiskamer hangen, maar die zijn al lang slecht. Er is er maar één die het nog redelijk doet, maar dat mag ook na vijftien jaar, want zo oud zijn ze. Ik had mezelf beloofd dat ik nieuwe speakers mocht kopen als de uitslag van de echo binnen was.

Nu heb ik die vorige week gehad, maar het is er nog niet van gekomen. Maar ze komen er wel, ik heb al een mooi setje op het oog en ga ze binnenkort bestellen. Een vriend heeft al aangeboden te helpen om te installeren.

Vaker aan no-buy doen

Onlangs heb ik voor ‘t eerst een no-buy periode ingelast. Helemaal niets kopen gaat niet als je een huishouden te runnen hebt, maar geen dingen zoals kleding, sieraden, dingen voor m’n telefoon, hebbedingetjes en alle het andere wat ik wil hebben, maar niet nodig heb. Het was lastiger dan verwacht, maar ik heb het volgehouden! Het verschil was merkbaar, een mooie motivatie dus om vaker te doen!

Afvallen voor de zomer

Ik en m’n lijf, het is altijd ruzie. Zelfs als ik tien kilo lichter ben, vind ik mezelf nog dik, maar feit is dat ik de afgelopen maanden iets ben aangekomen en dat wil ik er graag af! Het gaat maar om twee kilo, maar juist dat laatste stukje is het lastigst en afvallen wil tot nu toe niet lukken, ook al snoep ik niet en ben ik naast het wandelen dus ook begonnen met fietsen. Omdat er geen sprake is van echt overgewicht, gaat afvallen lastiger dan wanneer je te zwaar bent.

Sparen voor iPhone 5S

Een tijdje terug was ik aan het sparen voor de iPad Air, maar hoe dat afliep, heb je al kunnen lezen. Ik heb me er inmiddels bij neergelegd en m’n zinnen nu gezet op de iPhone 5S. Die wilde ik al toen ik nog spaarde voor de iPad, maar het bedrag wat ik daarvoor gereserveerd had, kan ik nu bij de iPhone leggen. Ik weet alleen niet of ik ‘m los koop, of met abonnement.

Met een vriend naar Fort Altena

Een vriend woont in de buurt van Naaldwijk en is geïnteresseerd in geschiedenis. Ik heb hem een tijdje geleden voorgesteld een keer naar Fort Altena te gaan, waar ik zelf ook nooit geweest ben, ondanks dat het voor mij vlakbij is.

Vervolgens ontstonden er ook al plannen om een andere keer naar Slot Loevestein te gaan en eens vlakbij zijn woonplaats in de duinen aan zee te gaan wandelen, ik ben in jaren niet meer aan zee geweest, dus verheug me daar nu al op, heerlijk om dat soort leuke plannen te smeden!