Weken, of misschien zelfs wel maandenlang maak ik geen ene foto en gaan er talloze dinsdagen voorbij zonder Photo of the Day. En dan opeens maak ik zó veel foto’s, de één nog mooier dan de ander, dat ik er een flinke kluif aan heb om toch die mooiste uit te kiezen voor een POTD.

De foto die ik koos, heeft een bijzondere uitstraling. Vredig, beetje sprookjesachtig, maar ook een tikje mysterieus. De gedachte die ik hier direct bij had was “Stille wateren, diepe gronden”. Nu weet ik toevallig dat dit water niet diep is, maar hé, laat mij effe lekker in m’n fantasietje!

Daarom koos ik de naam silencio tintado (ik vind het tegenwoordig opeens heel leuk om foto’s namen te geven). Dit is Spaans en betekent getinte stilte. Zoals je kleurrijke taal hebt, is dit het tegenovergestelde. Getint als in dat het van alles kan betekenen en omdat er zoveel kleur in zit.

Mooie kleuren in de lucht