Vandaag heb ik helaas iets minder linkjes voor je dan de voorgaande weken, maar om ze weer op te sparen tot weer een volgende week, dan zou het juist weer wat te veel van het goede worden. Vandaag dus een beperkte versie van de Reads of the Week.

reads-of-the-week

Deze keer informatieve items, Zo kwam ik een pagina tegen met 6 verscholen functies van Adobe Lightroom 5 en 4 privacy-maatregelen om je social media accounts beter te beschermen tegen ongewenste gluurders. Voor het schrijven van het artikel van gister, was ik op zoek naar weetjes en statistieken over ogen en kwam ik onder meer deze pagina tegen, met leuke feitjes over dat onderwerp.

Maar er is ook luchtiger leesvoer, zo heeft Roxanne van Pineapple-Smoothie op haar geweten dat ik verslaafd ben geraakt aan Buurman & Buurman filmpjes en heb ik hard zitten grijnzen om een stuk tekst over ongelukkig gekozen voornamen.