Eergisteren heb ik zonder aan- of afkondiging een dagje overgeslagen. Ik had onverwachts een heel drukke dag en de volgende dag was ik zelfs te moe om m’n ogen open te doen.

Daarbij opgeteld dat ik nog steeds elke keer een beetje aan het kwakkelen bent, zorgt dat ervoor dat mijn energieniveau niet echt dramatisch hoog te noemen is. Ondanks dat ik eerlijk moet bekennen dat ik graag nog een dagje had overgeslagen voor vandaag, heb ik toch iets geschreven.

reads-of-the-week

De introductie van contactloos betalen door ING lijkt me erg handig. Je pincode intoetsen kost vaak extra tijd en dus ook langere rijen. Simpelweg je pasje langs de automaat halen om kleine bedragen af te rekenen, is dus een mooie stap naar een meer gebruiksvriendelijke toekomst!

ComputerTotaal had ook weer wat interessante artikeltjes, onder meer de tip om een Google Chrome extensie te installeren waarmee je kunt zien welke mensen je op Facebook ontvriend hebben en voor de mensen met wie je wél bevriend bent, is het lijstje met 12 diensten om handig en snel grote bestanden te delen handig.