Eergisteren heb ik zonder aan- of afkondiging een dagje overgeslagen. Ik had onverwachts een heel drukke dag en de volgende dag was ik zelfs te moe om m’n ogen open te doen.

Daarbij opgeteld dat ik nog steeds elke keer een beetje aan het kwakkelen bent, zorgt dat ervoor dat mijn energieniveau niet echt dramatisch hoog te noemen is. Ondanks dat ik eerlijk moet bekennen dat ik graag nog een dagje had overgeslagen voor vandaag, heb ik toch iets geschreven.

reads-of-the-week

Het is weer zaterdag dus tijd voor een linkpost. Echt veel blogs heb ik niet gelezen, meer wat informatieve sites en daar kwam ik toch ook wel een aantal mooie tips en nieuwtjes tegen die ik graag met je deel.

Ik werd bijvoorbeeld blij van het nieuws dat er gewerkt wordt aan een oplossing om je iPhone te gebruiken om in te checken op trein en bus, in plaats van die rottige OV Chipkaart waar ik altijd ruzie mee heb!

Ook de introductie van contactloos betalen door ING lijkt me handig. Je pincode intoetsen kost vaak extra tijd en dus ook langere rijen. Simpelweg je pasje langs de automaat halen om kleine bedragen af te rekenen, is dus een mooie stap naar een meer gebruiksvriendelijke toekomst!

ComputerTotaal – welke nerd kent ‘m niet – had ook weer wat interessante artikeltjes, onder meer met een tip om een Google Chrome extension te installeren waarmee je kunt zien welke mensen je op Facebook ontvriend hebben en voor de mensen met wie je nog wél bevriend bent, is het lijstje met 12 diensten om handig en snel grote bestanden te delen altijd handig.