Ik ben weer aan de late kant vandaag, op het moment dat ik begin met schrijven is het 10 voor half 5, dus hoogste tijd! Maar het heeft een reden: Ik was namelijk aan ‘t genieten van het mooie weer.

Niet met mijn krent op een bankje in de achtertuin of op een terrasje, maar met noeste arbeid. :-) Mijn terras moest opgeknapt worden en daarnaast was Bas toe aan een trimbeurt en dat heb ik allebei gedaan, plus een wandeling in het zonnetje.

maandag 3 maart

Niet de meest charmante foto van mij, maar wel één waarop ik mezelf echt heel jong vind lijken op de één of andere manier. Dit is trouwens hoe mijn haar van nature valt, een beetje rommelig vind ik het, dus ik maak het altijd steil.

Ik heb serieus foto’s van dat ik een jaar of 17 ben dat ik er ook zo uit zie. Best gek. Vervolgens mijn nieuwe Nike’s waar ik heel erg blij mee ben en de wokpan die ik weer eens had ontdekt met allerlei groentes erin en gebakken aardappeltjes. Het resultaat was een beetje flauw.

dinsdag 4 maart

Ondanks dat ik me nog steeds niet echt lekker voelde, toch op de fiets gesprongen en een rondje over Arkel gedaan. Al snel bonkende hoofdpijn dus ik was blij toen ik terug was, de ietwat scheve foto van de molen maakte ik in Arkel.

‘s Avonds kwam mijn favoriete man een enorme Zalando-doos bezorgen, waar Micky vervolgens dankbaar gebruik van maakte. De inhoud heb ik op de eerste foto aan mijn voeten, zo blij met deze laarsjes! Tot slot een foute duck face foto van mij, maar ondanks dat m’n lijf nog altijd protesteerde, voelde ik me verder best goed.

woensdag 5 maart

Een erg volle maar ook erg leuke dag. Onverwachts een vriend op visite en erop uit getrokken en een bezoekje gebracht aan Fort Altena (bleek geen bal aan te zijn) en een wandeling gemaakt in het Almbos.

De eerste, derde en vierde foto maakte ik bij het fort. ‘s Avonds ging ik met m’n vader uit eten, nog ter ere van zijn verjaardag. We aten in één van mijn favoriete restaurants namelijk Het Oude Raedthuys in Woudrichem waar we heerlijk gegeten hebben.

donderdag 6 maart

Ondanks dat ik woensdagavond niet in slaap kon komen en het nog 2 uur heb zien worden, was ik om half 7 klaarwakker en heb ik me vervolgens aangekleed om de zonsopgang te gaan fotograferen. Dat werd uiteindelijk een wandeling van 9 kilometer, Bas was er ook bij.

De foto’s aan de linkerkant maakte ik tijdens de wandeling, waarbij ik trouwens heel mooie foto’s heb gemaakt met de spiegelreflex. Tot slot een stapel dozen in de berging. Bij gebrek aan genoeg plek voor het oud papier, heb ik ze daar maar geparkeerd. Ze staan overigens wel bovenop mijn karretje, niet dat je denkt dat de stapel van de grond af is, dat zou wel heftig zijn!

zaterdag 8 maart

Van vrijdag geen foto’s, dus door met zaterdag. Weer zo’n mooie dag en dit keer ging ik ‘s avonds met Bas op pad om de zonsondergang te fotograferen, wat mooie foto’s opleverde. Als mijn hoofdpijn nog een beetje wil zakken, ga ik vanavond weer denk ik. Tot slot een foto van Bas die ik erg lief vind. Hij kan zo schattig kijken!

zondag 9 maart

Vandaag was het echt pure verwennerij qua weer, net een beetje of het al zomer is, heerlijk! Begin van de middag dus lekker aan de wandel met Bas in een spijkerbroek met een shirtje met korte mouwen. De eerste keer in een t-shirt vind ik altijd heerlijk!

Bas genoot ook en heeft lekker op het strand gespeeld en zelfs in het water, waardoor meneer in een klein wit zandhaasje veranderde, gelukkig droogde het snel. Thuis ging ik op m’n terras aan de gang en vervolgens heb ik Bas van z’n wintervacht ontdaan. Tot slot een foto van Micky (links boven) die lekker in het zonnetje zit te genieten. Hij is ook al even buiten geweest.

Geniet jij ook zo van dit lekkere weer?