Zo ik ben laat vandaag! En dat kwam niet omdat ik geen zin had. Weekly Snaps vind ik het leukste artikel om te maken, maar ik ben vanmiddag weg geweest en de rest van de dag heb ik besteed aan het zoeken naar een sleutel waarvan ik er gisteravond achter kwam dat ie kwijt was. Helaas met als enig resultaat een zere rug, maar ik zoek stug verder. Afgelopen week was in elk geval erg leuk, alhoewel ik niet overdreven veel foto’s heb.

maandag 10 maart

Maandag was het weer eens tijd voor een bezoekje aan oma. Ik heb me daar prima vermaakt, onder andere met een paar boodschapjes doen, gras maaien (2), French toast rolletjes maken en met Bas rondrijden in de kruiwagen (4), dat gekke beest vond het nog leuk ook.

Voordat ik naar oma ging ook nog een mooi boeketje gehaald (5) en die iPad waar ik mee op schoot zit is die van oma (1), waar ik, in tegenstelling tot degene die ik had gekocht, dus géén hoofdpijn van krijg. Argh! Oma kan nog niet echt met de iPad overweg, dus dat moet ze nog leren. Een aardige kluif voor iemand die zelfs zo nu en dan vergeet hoe haar vaste telefoon werkt en nog nooit achter een PC heeft gezeten.

dinsdag 11 maart

Dinsdagmiddag was het weer eens tijd om naar de kapper te gaan om m’n uitgroei bij te laten kleuren. Sinds mijn haar niet meer volledig gekleurd wordt, maar ze zo nu en dan wat plukjes verven, is de uitgroei eigenlijk niet eens echt zichtbaar en ziet het er nog vrij natuurlijk uit, maar op een gegeven moment vind ik het bovenop gewoon wat donkerder worden.

Vooral als ik het strak naar achter heb in een staartje lijkt ‘t opeens veel donkerder, omdat je het lichtere stuk niet ziet. En het was alweer wat maandjes geleden. Het is weer mooi bijgekleurd en ook ietsje lichter gedaan, leuk voor het voorjaar. Niet echt heel veel, tot nu toe is het niemand opgevallen, maar ik zie het verschil zelf wel.

Mijn haar in een staartje

woensdag 12 maart

Woensdag was een topdag en ik zat goed in m’n vel! (1) Na een wandeling met Bas ging ik naar de fietsenmaker voor een proefritje met het type iets wat ik op het oog had. Net als wanneer je een auto of motorfiets gaat kopen, is een proefritje wel zo handig, dus reed ik een poosje op deze matzwarte MTB (4). Ondanks dat ik nu ook een MTB rijd, was het verschil behoorlijk groot.

De wielen zijn een stuk groter dan wat ik nu heb, het stuur is breder, het frame is iets anders en deze heeft zelfs verstelbare vering op de voorvork! Behalve dat ik het stuur te breed vond (dat kan aangepast worden), reed ie verder als een zonnetje en heb ik de fiets vervolgens besteld. Overigens niet in deze kleur, maar wat het wel geworden is zie je zeer binnenkort! Een tipje van de sluier zijn de fietshandschoentjes met oranje (2), die ik er gelijk maar gekocht heb…

Eind van de middag kwam de allermooiste postbezorger langs, om m’n nieuwe Nike’s te bezorgen (3). Deze zijn zwart met wit en het is één of andere speciale uitvoering. Ik heb ze tweedehands gekocht (zo goed als nieuw) en leuk om erbij te vertellen is dat deze schoenen aangeschaft zijn in de Nike store op Rodeo Drive in Hollywood. Nike’s met sterrenstatus dus. :-)

donderdag 13 maart

Donderdag was een héél drukke dag. Ik ben zo’n beetje de hele dag onderweg geweest. Eerst met Bas in de stad gewandeld (3) en vervolgens met de pont naar Werkendam (2, 4, 5, 6), waar ik bij een kapsalon moest zijn om een satijnen kussensloop te halen. Binnenkort schrijf ik daar nog iets over. Weer thuis gelijk door naar Lidl, waar ze fietskleding in de folder hadden staan.

Eenmaal thuis twijfelde ik over de maat en ben ik even later met de fiets de rivier overgestoken met het andere pontje (1) om bij Lidl in Woudrichem alsnog te slagen. Uiteindelijk heb ik beide maten weer terug gebracht want ik vond het een beetje rare stof. ‘s Avonds ben ik in het donker nog een keer ergens heen geweest op de fiets, dus weinig thuis geweest.

vrijdag 14 maart

Vrijdag was het erg mistig en ook behoorlijk fris, dus de wandeling ‘s morgens duurde niet al te lang. ‘s Middags ging ik naar de Lidl om de fietsshirts terug te brengen en landde op de terugweg in het Piazza Center, waar wat showmodellen van auto’s geparkeerd stonden (3, 4), volgens mij van die elektrische autootjes voor ouderen, maar wel hele hippe!

Die rode vind ik erg leuk en om dat bestelwagentje moest ik lachen. Bij AH ‘n boodschap gedaan en een beetje ruzie gemaakt met zo’n klote scanner (2). Ik heb nog maar één keer eerder met zo’n ding gewerkt en voor mij is het niet zo’n succes. ‘s Avonds weer post, Nike Blazer nummer vijf (1), ook een model waar ik naar op zoek was en tot slot een smerig autootje (5), maar de kleur blauw vond ik heel mooi.

zaterdag 15 maart

Gisteren niet zoveel bijzonders gedaan. Beetje zitten lezen op de bank, een klein boodschapje gedaan en wat in huis gerommeld. Toen ik op de bank zat met Micky op schoot en even op m’n telefoon zat te kijken terwijl m’n boek naast m’n benen lag, leek het net of hij zat te lezen (2) en mijn nieuwe Nike’s moesten natuurlijk gelijk bij een outfitje (4). ‘s Avonds tevreden in m’n mandje na een prima dag (1) en de krassen die ik maandag had opgelopen, genezen al goed (3).

zondag 16 maart

Derde keer dezelfde schoenen in één artikel, je kunt dus wel stellen dat ik er erg blij mee ben. Vandaag overigens gecombineerd met een grijze sweater en een spijkerbroek. Onverwachts een leuk uitje gehad en met m’n moeder naar de Voorjaarsbraderie in de Evenementenhal hier in Gorinchem geweest.

Was niet heel bijzonder, maar best aardig en mooi meegenomen dat de entree gratis was tot twee uur. We hebben nog zitten wachten op een show met roofvogels, maar nadat die opeens flink werd uitgesteld en we op erg oncomfortabele bankjes zaten, zijn we toch maar weg gegaan. Ik heb een paar waxmelts gekocht en m’n moeder een potje mosterd. Ik heb met m’n spiegelreflex wat foto’s gemaakt dus die laat ik misschien nog wel zien.