Hoi! Heb je een beetje een goeie week gehad? Ik zelf in elk geval wel en ik ben in een tophumeur. Dit keer ook weer wat meer foto’s en wat meer te vertellen dan de laatste weken, dus laten we maar gelijk beginnen.

Eén kleine verandering ten opzichte van anders is dat ik de collages vanaf nu wat groter aanhoud en ze ook aanklikbaar zijn. Als je bepaalde dingen wat groter wilt bekijken dan is dat vanaf nu dus weer mogelijk, net als eerst met de losse foto’s.

maandag 17 maart

Maandag niet zoveel bijzonders gedaan. Gewandeld met Bas en daarbij gelijk een nieuwe anti-trek methode uitgeprobeerd (1), waarvan ik nog niet weet of ik het iets vind. Verder weer lekker smoothies gemaakt en gedronken uit mijn nieuwe glas (2) en m’n huis op z’n kop gezet op zoek naar de verloren sleutel (3).

Ik heb ‘m tot op de dag vandaag nog steeds niet gevonden, maar ben wel gestopt met zoeken omdat mijn rug hevig protesteerde. Tot slot ‘s avonds met Molly ‘op schoot’. Deze dame ligt graag in m’n nek, als een boa. Gek ding…

140317-collage

dinsdag 18 maart

Dankzij een artikel op de blog van Teske, herontdekte ik m’n Lee Stafford sea salt spray en zat m’n haar opeens erg leuk (1). Ik heb dik haar en best veel volume, maar als ik het steil maak valt het juist heel sluik en plat, dit werkt prima! ‘s Avonds maakte ik ook wat losse vlechten in m’n haar (2) maar dat was ‘s morgens weer niet zo’n succes omdat alleen de bovenkant wat golfde en de onderkant nog kaarsrecht was.

‘s Avonds naar het stadhuis voor een bijeenkomst van het testpanel voor de nieuwe website van gemeente Gorinchem, waar ik dus ook bij zit. Ik had me vergist in de tijd en was een half uur te vroeg, dus mijn tijd verdaan met tijdschriften lezen (4) en automatenkoffie drinken (3).

Tot slot een outfit (5), ik ben deze week begonnen met elke dag een outfit-foto te maken, niet voor le blog en al helemaal niet omdat ik het leuk vind, maar als een soort oefening in de hoop dat ‘t helpt om de afkeer van mijn eigen lichaam en figuur wat te doen afnemen. Tot nu toe bereik ik het tegenovergestelde effect (als in: OMG!!! Ben ik écht zo dik?!?!), maar misschien is dat een zure appel waar ik doorheen moet. Exposure schijnt de beste remedie te zijn. En sporten…

woensdag 19 maart

Allereerst weer een outfit, mijn nieuwe rokje (komt binnenkort in een shoplog), gecombineerd met een losvallend shirt met driekwart mouwen van H&M. Ik heb nog steeds enorm veel moeite met strakke bovenkleding. En dan mijn nieuwe fiets, die ik ‘s middags heb opgehaald! Natuurlijk moesten er gelijk foto’s gemaakt worden, mooiere foto’s zag je gister al. Ben er zo blij mee!

140319-collage

donderdag 20 maart

Donderdag ben ik volgens mij in totaal 3 keer bij de fietsenmaker geweest. Niet omdat er iets mis is met de fiets, maar in het begin moet je aan dingen wennen en moet er nog wel eens wat bijgesteld worden. Toen ik voor de zoveelste keer daar stond bleek m’n vinger opeens flink te bloeden, terwijl ik niks voelde en niet wist waaraan ik me verwond had.

De pleister die ik erop plakte kon er een half uur later weer af (1) omdat ie al doorweekt was, echt vaag. Vervolgens mijn oude en nieuwe fiets naast elkaar in de berging (2) en tijdens het prachtige weer naar Woudrichem gereden (3) om mijn nieuwe aanwinst onder het genot van een smoothie bij IJssalon Baks aan m’n oma en moeder te showen.

140320-collage

zaterdag 22 maart

Van vrijdag heb ik geen foto’s, dus ga ik gelijk door met zaterdag. Vrijdag heb ik voor de derde keer therapie gehad en verder niet heel veel bijzonders gedaan. Zaterdag weer lekker aan de wandel waarbij ik deze Snoek spotte (1) en het bordje met grappige opdruk (3) bij Xenos. De foto van de haven (2) maakte ik ook onderweg, staat altijd gezellig met die bloembakken.

Ik bezocht de nieuwe VanHaren winkel in onze binnenstad en kocht gelijk een paar stoere maar toch ook nette laarzen (4). Wederom een outfit-fotootje (5), warempel toch een redelijk aansluitend truitje maar iets wat echt strak is durf ik eigenlijk nog niet te dragen.

Eind van de middag gefietst (6) en flink hard gereden (35.5 km/pu), maar het kan altijd harder! Ik had weinig honger en at een stokbroodje kruidenboter als avondeten (7) en mijn nieuwe schakelketting van H&M hield ik maar gelijk om (7).

zondag 23 maart

Tot nu toe een zondag zoals de meeste andere. Uitslapen, op m’n gemak opstaan, haren wassen en wandelen met Bas. Ik droeg een jeans met m’n zwarte Nike’s en een nieuw H&M shirt wat ik erg leuk vind (1). Tijdens het wandelen kwam ik er al snel achter dat er een enorme bui op komst was (2) die we dus over ons heen kregen (3). Het laatste stuk bibberde Bas, omdat ie drijfnat was en heb ik ‘m op m’n schouder naar huis gedragen. Met als resultaat dat ik gras op m’n vest had!

Hoe was jouw week?