Alweer een week voorbij, inmiddels in de zomertijd en het einde van de maand maart, wat mij betreft kunnen we nu echt het voorjaar gaan vieren! De afgelopen week weer twee dagen verstek laten gaan met bloggen en ik ben vandaag ook erg laat met de Weekly Snaps, maar heb het druk gehad en als ik dan de hele dag van hot naar her ben geweest, wil ik ‘s avonds gewoon bank hangen en verder even niks. Vandaar dus!

maandag 24 maart

Maandag een stapel post weggebracht naar het postagentschap (1) en vervolgens gelijk door met de dagelijkse wandeling. Ondanks dat ik flink veel pijn had (in rug en nek), hebben we uiteindelijk toch 7.5 km gelopen.

De foto’s van de bloesem (2), mijn in zwarte Nike’s gestoken voeten met Bas ernaast (5) en de boot met originele naam (6) maakte ik onderweg. ‘s Avonds weer een lekkere smoothie gemaakt (3) en opgedronken (4) en toen was de dag alweer om.

dinsdag 25 maart

Weer aan de wandel en de foto’s uit onderstaande collage gemaakt. Een boom met een mooie wolk erachter waardoor het net leek of de boom een soort wit bladerdek had, de voorkant van de Grote Toren recht omhoog genomen en ik spotte onderweg een aantal bomen met vrolijk gekleurde nestkastjes, wat ik er erg leuk uit vond zien. ‘s Middags ben ik ook nog naar m’n tante in Hardinxveld geweest die m’n rug en nek gemasseerd heeft. In totaal liep ik ruim 10 km.

woensdag 26 maart / donderdag 27 maart

Woensdagavond hielden veel winkels koopavond met kortingsacties. Bij Kruidvat kreeg je 20% korting en ik maakte van de gelegenheid gebruik om nieuwe Playboy geurtjes te kopen. De linkse heb ik al gehad en was mijn favoriet, maar inmiddels op.

De rechtse had ik nog niet, maar eerder al aan gesnuffeld en lekker bevonden. Donderdagavond ging ik met camera op pad om zonsondergang te fotograferen en maakte ik tussen de bedrijven door een sunset-plaatje met m’n iPhone. Verder heb ik deze dagen niet veel bijzonders gedaan.

vrijdag 28 maart

Weer een flink stuk gewandeld en een mooie bloesemboom gespot (1). Bloesem geeft me echt het ultieme voorjaarsgevoel! ‘s Middags werd er weer een H&M pakketje bezorgd met onder meer deze sweater met een grote rode letter R op de voorkant (4), ik vind ‘m erg leuk! ‘s Avonds een onverwachts uitje, namelijk met m’n moeder naar de Pannenkoekenbakker in Woudrichem (2). We moesten wel lang wachten omdat het druk was, maar dat was het waard! (3)

zaterdag 29 maart

Ik spotte bij Scapino een shirt in de kleurtjes van mijn nieuwe fiets (1). Ondanks dat het ten eerst een voetbalshirt was en ten tweede een herenmodel, vond ik dat het toch prima kon als fietsshirt.

Het valt dus wat wijder, maar laat ik dat nou het liefst dragen. Vervolgens een outfit-foto met m’n nieuwe sweater (2). Tijdens de wandeling bleek dat de fruitkraam die er in het voorjaar en de zomer staat er weer was en kocht ik lekkere aardbeien! (5)

‘s Middags ben ik naar Woudrichem gereden (6) en heb ik onderweg bij IJssalon Baks een lekkere smoothie en een broodje op (4). Op de terugweg bleek al snel dat er echt iets moest gebeuren aan m’n te lage stuur, want ik werd gek van de nekpijn.

Thuis legde ik een warmtekussentje in m’n nek en bond er een dikke sjaal omheen (3), zo heb ik de rest van de avond gezeten met m’n hoofd in de kussens. Jemig wat had ik een pijn!

zondag 30 maart

Ik kon gelukkig gistermiddag mijn fiets nog achterlaten om er een verstelbare stuurpen op te laten monteren, hierdoor komt het stuur wat omhoog en dat zou het probleem met de helse nekpijn moeten verhelpen.

Ondanks dat het nog wel even zal duren voordat ik van de nekpijn en rugpijn verlost ben, ging ik vandaag toch een eind verder fietsen omdat mijn stuur nu beter stond. Ik fietste naar mijn vader in Brakel en later langs de andere kant van de rivier weer terug. In totaal goed voor 38 km.

De foto van de sluis (1), de Merwedebrug met bloesem (2) in de berm en mijn fiets aan het water (3) maakte ik onderweg. De foto’s van het madeliefje (6) en de bloesemtakken (7), maakte ik bij m’n vader (7).

Begin van de middag natuurlijk ook gewandeld met Bas, waarbij ik de foto van m’n grijze Nike’s maakte (5) en van het stelletje wat voor me liep (4). Ik ken die mensen niet, maar ik vond het er zo schattig uitzien en ik vind de foto ook best leuk.

Tot zover mijn week in vogelvlucht. Morgen komt er geen artikel online, omdat ik al behoorlijk laat was met de Weekly Snaps en ik vandaag de heel dag onderweg ben geweest en nu écht geen zin meer heb om ook nog iets voor maandag te verzinnen. Tot dinsdag dus weer!