Omdat ik totaal, maar dan ook echt totáál geen inspiratie had voor vandaag, maar niet alweer verstek wilde laten gaan, heb ik het fenomeen Koningsdag aangegrepen om daar dan iets over te melden, of in elk geval om je een leuke dag en sowieso een royal weekend toe te wensen! En natuurlijk de onvermijdelijke vraag welk feestje jij onveilig gaat maken!

Om voor mezelf te spreken: Ik ben niet zo’n feestganger en vrijmarkten maak je me zeker niet blij mee. Meestal ontworstel ik me aan het feestgedruis om er in m’n eentje op uit te trekken met de fiets, die toevallig wel in bijpassende kleuren is. Na de berichten over fietsdiefstal pieken op deze dag, zorg ik er dus wél voor dat mijn nieuwe bolide ofwel thuis in de ‘garage’ staat of dat ik er met mijn derrière bovenop zit en flink wat kilometers wegtrap.

Voor vandaag heb ik nog geen plannen, al lijkt het me leuk om van de gelegenheid gebruik te maken om wat aan straatfotografie te doen (een tak waar ik graag meer bedreven in wil raken, maar mijn gêne om op straat te fotograferen weerhoudt me er nog altijd van), verder wil ik inderdaad gaan fietsen en is me al min of meer een ritje op een gemotoriseerde fiets, alias een motor beloofd en dat zou m’n eerste ritje van het jaar worden dus zeg ik geen nee tegen!

Maar goed, het weer is ons goed gezind en ik wens je bij deze graag een leuke dag toe! Wat staat er bij jou op de agenda op deze feestelijke dag?