Het mapje met materiaal voor de leuke linkjes artikelen puilde weer een beetje uit, dus tijd voor een nieuwe! Tegenwoordig heb ik natuurlijk ook al de reads of the week, maar dit onderdeel gaat eigenlijk voornamelijk over grappige, aparte of bijzondere dingen en niet zozeer over interessante informatie of opmerkelijke blog-artikelen die je echt niet mag missen.

Goed in bed

Je kent de verhalen vast wel (of je maakt het zelf mee): Manlief (of vrouwlief) die gedurende het verloop van de nacht steeds meer bed opeist dan eigenlijk nodig en jou daarmee bijna de echtelijke bedstee uit sodemietert. Niet handig! Misschien dat dit helpt?

  1. bmstores.co.uk/images/hpcProductImage/imgFull/287047-His-and-Her-Side…
Vriendjes

Officieel horen filmpjes weer thuis in de YouTube Finds, maar vandaag ben ik even iets minder kieskeurig, dit filmpje vond ik zo koddig dat ik hem toch wilde plaatsen. Een compilatie van korte filmpjes waarin honden hun uiterste best doen om de liefde, of op z’n minst de vriendschap van een kat te winnen. En dat blijkt nog een lastige opgave!

Het spijt me…

Dat mensen die sorry zeggen dat niet altijd oprecht menen, zal iedereen wel eens meegemaakt hebben, maar wat dacht je van een lijst met de meest idiote (en ongeloofwaardige) smoezen op één pagina? Dit gaat weliswaar alleen over absent-briefjes van ouders voor hun kroost, maar het gaat om het idee. Hilariteit ten top!

  1. rinkworks.com/said/excuses.shtml
De beste iPhone hoes

iPhone hoesjes kun je overal bestellen of kopen, maar één als deze heb ik nog nergens anders gezien. Ik vind hem geniaal, misschien iets voor mijn aanstaande iPhone 5S?

  1. 9buz.com/media/finally-ive-found-best-iphone-2013-08-26
Gedragen als een kat

Dat katten aparte wezens zijn (en niet altijd even sociaal), heb je in het filmpje een stukje naar boven al kunnen zien, maar wat zou je ervan vinden als mensen zich gingen gedragen als katten? Dat levert echt héle rare situaties op, erg lachwekkend!

  1. cabla.nl/video/8797/het-is-creepy-als-mensen-zich-zouden-gedragen-als-katten
Spelen met slijpsel

Sommige mensen weten echt overal iets op te verzinnen. Ik noem mezelf wel creatief, maar zoiets krijg ik ook niet zo snel bedacht. Leuke tekeningetjes waarin stukjes potlood-slijpsel zijn verwerkt. Ik vind het geniaal!

  1. cabla.nl/artikel/5707/spelen-met-puntenslijpsel