Het mapje met materiaal voor de leuke linkjes artikelen puilde uit, dus tijd voor een nieuwe! Tegenwoordig heb ik ook al de Reads of the Week, maar dit onderdeel gaat eigenlijk voornamelijk over grappige, aparte of bijzondere dingen en niet zozeer over interessante informatie of opmerkelijke blog-artikelen die je echt niet mag missen.

Het spijt me…

Dat mensen die sorry zeggen dat niet altijd oprecht menen, zal iedereen wel eens meegemaakt hebben, maar wat dacht je van een lijst met de meest idiote (en ongeloofwaardige) smoezen op één pagina? Dit gaat weliswaar alleen over absent-briefjes van ouders voor hun kroost, maar het gaat om het idee. Hilariteit ten top!

  1. rinkworks.com/said/excuses.shtml
Goed in bed

Je kent de verhalen vast wel (of maakt ‘t zelf mee): Je partner die gedurende de nacht steeds meer bed opeist dan eigenlijk nodig en jou daarmee bijna de echtelijke bedstee uit sodemietert. Niet handig! Misschien dat dit helpt?

Dekbedovertrek his side, her side

De beste iPhone hoes

Telefoonhoesjes kun je overal bestellen, maar één als deze heb ik nog nergens anders gezien. Ik vind hem geniaal, misschien iets voor mijn aanstaande iPhone 5S?

  1. 9buz.com/media/finally-ive-found-best-iphone-2013-08-26
De schaduw-man

Creativiteit in de vorm van de schaduw-man. Een serie foto’s waarin de schaduw van een mens centraal staat, maar dan in een creatieve vorm, ik vind het leuk bedacht!

  1. mymodernmet.com/pol-ubeda-hervas-i-m-not-there/
Vriendjes

Officieel horen filmpjes weer thuis in de YouTube Finds, maar vandaag ben ik even iets minder kieskeurig, dit filmpje vond ik zo koddig dat ik hem toch wilde plaatsen. Een compilatie van korte filmpjes waarin honden hun best doen om de liefde, of op z’n minst de vriendschap van een kat te winnen. En dat blijkt nog een lastige opgave!