Vandaag weer een Photo of the Day, of eigenlijk Photo of TuesDay en eigenlijk ben ik maar wat blij dat dit een ‘snel’ artikeltje is. De afgelopen dagen ben ik heel druk bezig geweest en zo’n beetje hele dagen op pad geweest. ‘s Avonds ben ik dan behoorlijk afgedraaid en heb ik weinig energie meer over om nog iets te bedenken om over te schrijven.

De foto van deze keer maakte ik afgelopen woensdag. Doordat de lucht niet helemaal helder was, werd de zon een beetje meer ‘wazig’ en daardoor worden de kleuren van de zonsondergang ook direct een stuk zachter. Een knallende zonsondergang met vurige kleuren vind ik geweldig, maar ondanks dat ik verder totaal niet van pastelkleuren houd, vind ik het in deze context dan wel weer erg mooi en toch ook heel sprekend.

Wat vind jij van zo’n ‘zachte’ zonsondergang? Of vind je felle kleuren mooier?

Zonsondergang in Gorinchem