Vorige week heb ik een keer overgeslagen, maar ik had geloof ik maar 2 linkjes in mijn Reads of the Week notitie staan. Dit keer zijn het er ook niet overdreven veel en het merendeel is niet van blogs maar van informatieve sites. Bij het lezen van blogs sta ik er op de één of andere manier wat minder bij stil of ik ze leuk vind voor een vermelding in dit artikel.

Ik denk dat dat komt omdat ik vooral praktisch ingesteld ben en dus meer gericht ben op handige tips. Sowieso als ik iets van 300 blog-artikelen te lezen heb omdat ik achterloop, ga ik er sneller doorheen dan anders en vergeet ik helemaal om erop te letten!

reads-of-the-week

We beginnen met een handige tool genaamd Spring. Kunststof clips om te voorkomen dat je Apple EarPods uitvallen. Ik heb ze ook besteld en het werkt echt, al vind ik het zelf juist prettiger als oordopjes wat strakker tegen m’n oor gedrukt zitten en ben ik dus toch weer overgestapt op mijn zelfgemaakte beugeltjes.

Verder met slimmer zoeken op Twitter, een chocoladecake maken in één minuut en een site met handige tools om afbeeldingen te bewerken. Volgende week hopelijk weer wat meer blog-artikelen, ik zet mijn collega bloggers namelijk ook zo nu en dan eens graag in het zonnetje!