Volgens mij heb ik een record gebroken met late Weekly Snaps publiceren! Wat dacht jij? Gister geen blogpost, vandaag ook zeker niks? Welnee hoor, dat ik vanaf nu af en toe een dagje vrij neem, wil niet zeggen dat ik mijn meest favoriete onderdeel van de hele week ook laat schieten. Ik heb het vandaag (in tegenstelling tot de rest van de week) niet druk gehad en ik had vandaag nergens haast mee en heb lekker uitgerust en op m’n gemak gedaan. Ook wel eens lekker!

maandag 7 april

Niet de meest charmante foto van mij, ik kijk een beetje lodderig uit m’n ogen en als ik me niet vergis zit er meer oogpotlood onder m’n ogen dan erboven, maar zo samen met Molly vond ik hem toch wel de moeite waard, zeker omdat mevrouw bijna nooit op de foto te krijgen is en een foto samen heb ik nog nooit eerder kunnen maken.

Verder ben ik met Bas naar GAMMA geweest, waar ik wat spulletjes kocht voor een klus. Tot slot een foto van Bas en Micky samen in de mand en een hoop lentegroen onder een boom. De dreigende luchtfoto maakte ik onderweg naar GAMMA.

140407-collage

dinsdag 8 april

Weinig tijd gehad om op m’n kont op de bank te zitten, maar dat even dat ik het wel gedaan had, zat Micky gelijk op schoot. Kijk die pupillen eens groot zijn! Verder lekker aan het kwasten geweest om het meubeltje (een rek kun je het niet echt noemen) uit de douche opnieuw in de lak te zetten nadat ik ‘m zondag had geschuurd en dat knapte er flink van op! Ook met m’n fietskar in de weer geweest en ‘m beplakt met fel-oranje en blauwe tape die precies in de kleuren zijn van mijn nieuwe fiets. Like!

woensdag 9 april

Lekker weer, dus fijn gewandeld, waarbij ik drie katten op een veldje spotte. Nummer drie staat overigens niet op de foto, die was onder een struik gevlucht. De bloesem fotografeerde ik één meter verder. Bas had z’n geluksdag want we zijn alle roltrappen van V&D weer eens op en af geweest en bij La Place hebben we even op het terras gezeten, waar ik een lekkere aardbei-yoghurt smoothie dronk. Mijn lakwerk schoot aardig op en begin van de middag moest ik voor een boodschap naar het Piazza Center en besloot daar gelijk te lunchen. Prima broodjes daar!

140409-collage

donderdag 10 april

Alweer bloesem op de foto gezet, volgens mij is dit een Prunus. Verder had ik zin om iets leuks met m’n haar te doen en besloot ik de nieuwe vlecht-haarband van H&M eens te proberen om m’n knot te draaien. Het resultaat vond ik erg mooi en ik kreeg er zelfs van de mevrouw uit de boekwinkel een compliment over.

Grappig genoeg is de kleur van deze haarband precies dezelfde kleur als mijn haar. Ik had sowieso ook weer eens werk van m’n outfit gemaakt en droeg mijn favo zwarte rok. Toen ik een Selektvracht pakketje bij de buurvrouw moest ophalen vroeg ze al of ik op date ging. Was het maar waar. De moderne ketting met een knik erin is trouwens ook van H&M, ik had ‘m pas gekocht toen ik even in Dordrecht moest zijn.

vrijdag 11 april

Vrijdag heb ik aardig wat te versjouwen gehad. Wat postpakketjes (retouren en Marktplaats-verkopen) die verstuurd moesten en wat spullen die bij verschillende winkels geretourneerd moesten worden. Ik heb het allemaal in één keer meegekregen gelukkig, aan mijn armen mankeert weinig :-) Ook deze dag droeg ik weer de knot-met-vlecht. Deze foto is iets scherper en m’n knot zit ook wat netter dan op de foto van donderdag.

140411-collage

zaterdag 12 april

Zaterdag heb ik het zo gigantisch druk gehad dat ik eigenlijk geen tijd heb gehad om foto’s te maken. Van negen uur ‘s morgens tot elf uur ‘s avonds ben ik non-stop bezig geweest, vandaar dus. Maar deze foto móest ik wel even maken.

‘s Middags ben ik met een goede vriend aan het klussen geweest om m’n nieuwe speakers op te hangen en heb toen voor het eerst gesoldeerd. Ik had zelfs nog nooit een soldeerbout vastgehouden, wat best bijzonder is aangezien ik een aardige verzameling gereedschap bezit. Maar eens moet de eerste keer zijn. Ik vond het leuk!

Snoertjes solderen

zondag 13 april

Vandaag rustig aan gedaan. Wel twee keer gewandeld, maar op het gemakje. Afgelopen week was behoorlijk druk en dan moet ik echt even bijtanken. Vanmorgen weer kunnen douchen met alle shampooflessen weer op hun plek en vervolgens buiten met Bas, weer met m’n nieuwe schoenen die ik inmiddels al vaker ‘gewoon’ heb gedragen dan op de fiets. Verder op de PC bezig geweest en nadat ik systeemherstel wilde doen, kreeg ik dit prachtige scherm. Awesome… De foto links van de Duveltjesgracht maakte ik tijdens de avondwandeling, best mooi toch?

140413-collage