Vrolijk Pasen! Ik ben vandaag laat, net als vorige week, maar ik ben de hele middag van huis geweest en vervolgens heb ik een uurtje of anderhalf op de bank liggen slapen, omdat ik me al een paar dagen niet lekker voel. Zelfs iets als ergens op visite gaan, is dan al gauw te veel. Maar laat ik snel beginnen met het weekoverzicht (onder het genot van een aardbeien-smoothie).

maandag 14 april

Maandagmorgen eerste werk naar GAMMA om een kabelgootje te halen om in de keuken te plaatsen. Daar hing er al jaren één die los was geraakt en eigenlijk ook te klein voor de kabel die erin zat, ziet er gelijk een stuk netter uit!

Verder heb ik weer de nodige kilometers gewandeld en daarbij ook aardig wat foto’s gemaakt, waar best een aantal mooie bij zitten al zeg ik het zelf. ‘s Middags maakte ik een lekkere smoothie met aardbei (dezelfde die ik nu drink) en ‘s avonds bakte ik wentelteefjes van oud brood. Prima dag eigenlijk wel.

dinsdag 15 april

Dinsdag ‘even’ samen met Bas heen en weer naar Dordrecht om de Dopper fles waar ik afgelopen week al over schreef, op te halen bij de Wereldwinkel. Hier in Gorinchem verkopen ze die flessen ook bij de Wereldwinkel, maar niet de rode die ik per sé wilde hebben. We hebben daar ook bij een leuk restaurantje gegeten.

Enig minpunt was dat ik een half uur moest wachten op mijn uitsmijter die ik vervolgens ook nog eens koud geserveerd kreeg. Gelukkig kreeg ik even later wel een warme toen ik er wat van gezegd had. ‘s Middags kwam lieve R langs met een Zalando pakket, waarin de bestelde zwarte creepers van Even&Odd zaten. Love them! En ze lopen superlekker.

woensdag 16 april

Het was lekker weer, dus flink veel gewandeld. Verder wat boodschapjes gedaan, op uitnodiging koffie gedronken bij de pizzeria, bij de Veilig Wonen roadshow op het stadhuisplein wezen kijken (mij te druk) en op weg naar huis een lekker ijsje gekocht bij FEBO. ‘s Avonds ook nog een rondje gedaan en genoten van de zoveelste mooie zonsondergang. Blijft genieten!

donderdag 17 april

Wederom aardig wat foto’s. Ik ging ‘s middags lekker fietsen en heb uiteindelijk zo’n 40km gereden met een korte stop bij m’n moeder en vervolgens ben ik bij m’n oma in Wijk en Aalburg aan geweest die een beetje ziek was. Op de pont op de heenweg vond ik het opvallend dat niemand zijn fiets tegen de mijne aanzette.

Hij straalde zeker uit: “Mijn baasje is héél zuinig op mij!”. De witte hond was bij m’n moeder en ik haalde een ‘plantje’ voor m’n oma, die maar net in m’n fietskoffertje paste. Ondanks dat ik aardig wat energie verbruikt had, voelde ik me ‘s avonds fitter dan ooit en heb ik nog allerlei achterstallige klusjes gedaan, onder meer een stel bloesjes strijken. De horror!

zondag 20 april

Vrijdag en zaterdag maakte ik geen foto’s. Zaterdag heb ik sowieso, op een paar boodschapjes na, de hele dag op de bank gelegen, ik kon alleen maar slapen. Bij mij vaak een voorbode van een griepje, al hoop ik dat ‘t met een sisser afloopt. Vandaag is het nog niet veel soeps maar het kan slechter. Met m’n moeder en oma sla met eieren gegeten (soort traditie).

Thuis weer op de bank geslapen en daarna nog een stukje gewandeld. Omdat ik nu eenmaal gewend ben om veel te lopen word ik onrustig als ik niet de benen kan strekken. Het schattige paashaasje had ik van de week al voor mezelf gekocht bij HEMA en daar mocht ik vandaag mijn tanden in zetten. Jammie!