Het had niet veel gescheeld of ik had, bij wijze van uitzondering, de Weekly Snaps verschoven naar maandag, maar uiteindelijk besloot ik mezelf achter de computer te installeren en aan de slag te gaan.

Reden? Een iets te gezellig feestje gister en achteraf iets verkeerds gegeten. Brak is het juiste woord, al geloof ik dat ik het geen kater kan noemen, want hoofdpijn heb ik geen last van. In elk geval heb ik het grootste gedeelte van de dag doorgebracht met slapen en hoe verleidelijk is het dan om dat bloggen ook te laten voor wat het is.

dinsdag 22 april

Afgelopen weekend voelde ik me niet goed en daardoor heb ik maandag ook geen foto’s gemaakt. Ik weet sowieso niet echt meer wat ik gedaan heb, het zal weinig bijzonders geweest zijn in elk geval. Dinsdag ging het de goede kant op en werd er weer een lekker eind gewandeld.

Beide foto’s maakte ik tijdens het wandelen. Ik word echt blij van dit soort voorjaars taferelen! ‘s Middags wilde ik eens kijken of ik mijn haar nog in kon vlechten. Ik heb één keer eerder langer haar gehad en deed het toen wel eens, het resultaat is nog wat rommelig, maar het lukte wel.

woensdag 23 april

Een hallucinant printje op een schoenendoos, de sluis die net opengaat voor een groot schip en een lichtblauw spijkerbloesje zonder mouwen van H&M, waarvan ik twijfelde of ik het zou houden vanwege de lichte kleur (ik draag nooit lichte kleuren). Uiteindelijk toch maar gehouden, verandering van spijs doet eten en met een kleurtje op m’n armen staat het al gelijk heel anders.

donderdag 24 april

Overdag niet zo heel veel bijzonders gedaan en ‘s avonds had ik zin om een stuk te fietsen. Halverwege kwam ik een inktzwarte lucht tegen waarin het al vervaarlijk aan het rommelen was dus ben ik de dijk op gereden en heb ik vervolgens gemaakt dat ik thuis kwam. Een bui regen op m’n kop vind ik nog niet zo heel erg, maar op m’n fietsje midden in de polder als het onweert, nee liever niet!

Ik ben nog nooit zo snel van Herwijnen naar Gorkum gereden en heb een continu snelheid van tegen de 35 km/pu aangehouden, ik moet vaker een bui achter me aan hebben! Eenmaal thuis had ik wel een vuurrood hoofd. En ik rammelde ik van de honger en maakte pasta.

vrijdag 25 april

Het was goed weer, tijd voor mijn nieuwe H&M jurkje en voor het eerst van het jaar zonder panty, de witte benen nam ik maar even voor lief. De roosters fotografeerde ik ergens langs de Stationsweg en het begroeide slootje bij de Lingewijk. Ik moest lachen om de knipoog foto van Bas en ik moest vrijdag helaas héél lang wachten op een pakketje, maar ik had gelukkig een leuk boek waarmee ik op de bank zat.

Het ster kettinkje is van Oxxo en ben ik erg blij mee en tegen achten nog even een poging tot fietsen gedaan, maar er kwam alweer een rare lucht aan en mijn nek deed moeilijk. ‘s Avonds onverwachts nog naar de Varkenmarkt geweest en daar een biertje gedronken en tevreden in bed na een redelijk afwisselende dag.

zaterdag 26 april

Koningsdag! Begin van de middag in de stad aan het fotograferen geweest en daarbij ook deze antieke Alfa gespot. Het Nike T-shirt is officieel één van mijn fietsshirts, maar gister was een mooie gelegenheid om het te dragen.

‘s Middags motorrijden, naar IKEA Breda en daar gegeten. Vervolgens bij m’n moeder op de koffie en tot slot ‘s avonds een leuk feestje in Nieuwendijk, wie zei gister nog dat ze niet zo’n feestganger was? Prima dag gehad, dus!