Over iets meer dan twee weken staat Nederland weer in het teken van de kleur oranje en natuurlijk van het Koningshuis, want ‘onze Willem’ viert zijn verjaardag met het hele land. Waar we al heel wat jaren gewend waren aan de traditionele Koninginnedag op 30 april, vieren we dit jaar voor het eerst Koningsdag en wel vier dagen eerder, namelijk op 26 april.

Diverse winkels hebben de oranje artikelen weer uit de stoffige krochten van hun magazijn gehaald en ook online worden diverse acties gehouden, onder meer door Zalando. Behalve dat je je natuurlijk tegoed kunt doen aan anything orange op hun speciale oranje pagina, kun je ook meedoen aan een leuke competitie, waarbij je kans maakt op een cadeaubon van maar liefst 250 Euro. Ik bedoel maar, daar kun je aardig voor shoppen toch?

Het enige wat je hoeft te doen is jouw Koninklijke outfit samenstellen, een mooie uitdaging voor alle fashionista’s! De mooiste outfit wint een cadeaubon van 250 Euro en er zijn drie ‘troostprijzen’ ter waarde van 100 Euro. Via de actiepagina kun je lezen wat je moet doen om deel te kunnen nemen aan de competitie, je aanmelden en je outfit samenstellen. Easy as that!

Ondanks dat ik zelf niet meegedaan heb, heb ik mezelf wel prima vermaakt met het bij elkaar sprokkelen van wat oranje kledingstukken voor een leuke collage. Aan jou om een échte Koninklijke outfit samen te stellen en misschien wel de hoofdprijs in de wacht te slepen!