Op diverse blogs kom ik de 100 Happy Days Challenge tegen. Waarbij je 100 dagen vastlegt (in foto’s) waar je blij van wordt. Elke dag iets, of meerdere dingen per dag. Aangezien ik slecht ben in dit soort challenges en de nieuwigheid er na een poosje wel af is, ga ik er zelf 30 doen, een maand lang dus!

Ik maak bijna elke dag foto’s, maar het wordt wel lastiger als je op bepaalde dingen moet letten en bewuster zijn van wat je ziet en meemaakt. Nu vind ik mezelf al best bewust, maar toch. Vandaar dus dat ik 30 dagen genoeg vind. Ook omdat 100 dagen ruim 3 maanden is en ik kijk niet graag zo ver vooruit, dit past veel beter bij mij.

Weet alleen nog niet hoe ik ‘t blogtechnisch ga doen, ik denk wekelijks een overzicht met happy things. Ik ben in elk geval gisteren op één mei meteen begonnen en hoop dat ik het niet zal vergeten!. 🙂 Doe jij ook een Happy Days challenge?