Op diverse blogs kom ik de 100 Happy Days Challenge tegen. Het idee is dat je van 100 dagen dingen vastlegt (in foto’s) waar je blij van wordt. Elke dag iets. Of misschien wel meerdere dingen per dag. Aangezien ik echt heel slecht ben in dit soort challenges en de nieuwigheid er na een poosje wel af is, ga ik er zelf 30 doen, een maand lang dus.

Ik maak bijna elke dag foto’s, maar het wordt opeens een stukje lastiger als je echt op bepaalde dingen moet gaan letten en dus bewuster zijn van de dingen die je ziet en meemaakt. Nu vind ik mezelf al behoorlijk bewust, maar om echt specifiek op bepaalde dingen te letten, tja, dat is niet altijd even eenvoudig. Vandaar dus dat ik 30 dagen meer dan genoeg vind. Ook omdat 100 dagen gewoon ruim 3 maanden is en ik kijk niet graag zo ver vooruit, dit past veel beter bij mij.

Ik weet niet precies hoe ik het blog-technisch ga doen, ik denk gewoon elke week een overzichtje met happy things van die week, in zekere zin wordt het dan een soort tweede Weekly Snaps, maar dan meer met leuke dingen. Maar het is voor een paar weken dus dat kan best. Ik ben in elk geval gister op één mei gelijk begonnen en hoop dat ik het niet vergeet. :-)

Doe jij ook een Happy Days challenge?