En toen was het vanmorgen even stil. Gisteravond niets voorbereid, dus vandaag maar weer eens een ‘live’ artikeltje, weer eens wat anders! Het is weer tijd voor een Here & Now en dit keer van mei. Wat gaat de tijd toch hard, ik blijf het zeggen!

Ik draag…

M’n nieuwe maxirok van H&M met Aztec-print en splitten, die eigenlijk meer geschikt is voor echt zomers weer, dus morgen maar een andere aan. Maar gister was het nog warm, dus zo’n rare keuze is het nu ook weer niet en het is ook zeker niet koud.

Ik heb ‘m gecombineerd met een net zwart shirtje met korte mouwen en kant op de schouders (eveneens van H&M) en mijn korte rode suède laarsjes. Stoere leren armband erbij en klaar, verder geen accessoires vandaag.

H&M maxirok met Aztec-dessin

Ik eet…

Ik heb lang geslapen vandaag en omdat ik tegenwoordig voor het wandelen een halve liter water drink en bij terugkomst ontbijt, heb ik dat pas net op. Een bak magere yoghurt met aardbeien en een beschuit.

Omdat ik wil minderen met Cruesli omdat dat toch wel de nodige suikers bevat, eet ik sinds kort weer beschuit in de yoghurt. Vroeger deed ik dat wel vaker en ik was vergeten hoe lekker het is. Hij moet niet te lang weken, maar nog wel een beetje knapperig zijn. Zit niet zoveel smaak aan, maar het knapperige is lekker, zeker in combinatie met de aardbeien.

Ik wens…

Dat de rugpijn snel over is! Ik loop nu al ruim 2 maanden te tobben en steeds gebeurt er weer iets waardoor het weer erger wordt. Vorige week heb ik, met dank aan de fysio, een supergoede week gehad en ik was zo blij dat ik weer wat meer kon wandelen en fietsen (ik mis dat echt als ik het niet doe), maar afgelopen woensdag moest ik weer en had ik een invaller en die heeft toch iets verkeerd gedaan, want sindsdien kan ik weer amper lopen van de pijn en dat inmiddels al tweeënhalve dag. Het komt ook heel erg slecht uit nu dus ik baal als een stekker.

Bij fysiotherapie in Andel

Ik lees…

Behoorlijk veel! Momenteel ben ik bezig in de wat slappe roman Kiezen voor liefde van Olga van der Meer, het vorige boek was een stuk leuker, dit was De Urenfabriek van Fleur Brockhus. Welke gaat over een jonge vrouw die stage gaat lopen op een advocatenkantoor en daar het nodige meemaakt en van de ene verbazing in de andere valt.

Ik wil…

Er lekker op uit! Gister zag ik dat HEMA eindelijk weer de NS-dagkaarten voor € 17.50 heeft en daar had ik al op zitten wachten! Ik heb er gelijk één gekocht en nu dus zaak om te bedenken waar ik heen wil.

Eigenlijk weet ik het wel. Vorig jaar wilde ik in eerste instantie naar Enkhuizen en Urk, maar omdat er logistiek gezien een paar haken en ogen aan zaten, heb ik uiteindelijk afgezien van dat plan en ben ik naar Zeeland gegaan.

Maar nadat ik onlangs op Instagram een geweldige serie foto’s van Enkhuizen zag, wil ik er toch ook echt naartoe. Verder heb ik plannen voor een dagje Den Bosch, waarschijnlijk ook met Bas. Ik ben véél te lang niet meer in mijn geboorteplaats geweest terwijl het mijn favoriete stad is. Den Bosch voelt als thuiskomen voor mij.

Den Bosch

Op mijn agenda…

Aankomend weekend naar Hilversum voor een uniek concert van DI-RECT waar ik kaartjes voor heb gewonnen via KPN en Spotify, volgende week vrijdag weer naar de fysio, de zaterdag erna (31 mei) een dag verkeer regelen voor de Marianne Vos Classic wielerronde in Aalburg, m’n fiets wegbrengen voor z’n eerste beurt en verder heb ik nog niet echt plannen.

Ik luister naar…

Momenteel staat iTunes weer eens aan. De laatste tijd heb ik naar de radio geluisterd via m’n pc (Q-Music) maar ik had nu zin in mijn eigen muziekcollectie. Op het moment speelt “Brabant” van Guus Meeuwis, waar ik om moet glimlachen omdat het me altijd aan R doet denken en nu ook aan iets van afgelopen week, wat met hem te maken heeft. Sowieso is het een leuk nummer.

Huidige favorieten…

Mijn iPhone 5S! ♡ Voltaren K omdat dat het enige is wat iets helpt tegen de rugpijn ♡ aardbeien (ja alweer) ♡ zomerweer ♡ De realitysoap van Roy Donders (guilty pleasure, I admit) ♡ geschaafde komkommer met azijn, peper en zout ♡ nieuwe aardappels ♡ mensen fotograferen (begin het steeds leuker te vinden!) ♡ gezelligheid in de stad ♡ mijn customizend vestje ♡ m’n zwart met blauwe Nikes, officieel gekocht om mee te fietsen, maar al aardig wat kilometers op gelopen ook ♡ films kijken ♡ m’n herontdekte Lee Stafford zeezout spray (voor meer volume in m’n haar) ♡ fietsen ♡ R na een maand weer zien ♡ leuke dingen in mijn agenda kunnen noteren