Het is volgens mij alweer een week of twee geleden dat ik een reads of the week plaatste en de dag die ik daar min of meer voor gekozen heb, is zaterdag. Maar afgelopen zaterdag had ik andere bezigheden en was ik ‘s avonds te moe en dus komt ie vandaag. Dit keer weer wat meer blog-artikelen, maar ook wat interessante items van andere sites.

reads-of-the-week

Om lekker futuristisch te beginnen, gaan we vervolgens tijdreizen met Google. Niet écht natuurlijk, maar binnenkort kun je van bepaalde plaatsen in Streetview bekijken hoe het er voorheen heeft uitgezien, Tot slot wat vermeldenswaardige blogposts. Laura schreef een goed stuk over misverstanden en vooroordelen. Een mooie reminder om je eens wat vaker bewuster op te stellen en ook eens wat goeds voor een ander te doen.

Wat voor interessants heb jij zoal gelezen de afgelopen tijd? Ik nodig je uit om bij je reactie een link te vermelden van een artikel (op een andere site dan die van jezelf) wat je onlangs gelezen hebt en wat volgens jou de moeite waard is!