Alweer een week voorbij. Week 18. Dat het jaar net begonnen was lijkt nog maar zo kort geleden, heb jij dat ook? Afgelopen week was grotendeels wel prima. Wel heel veel last van m’n rug gehad (maar ook aan pijn kun je wennen) en inmiddels een afspraak geregeld voor fysio, de knoop doorgehakt en de iPhone 5S besteld (en ontvangen), onverwachts een avondje naar de bioscoop, een bezoekje aan de kinderboerderij en de rest. Kijk je mee?

dinsdag 29 april

Maandag heb ik weinig bijzonders gedaan. Omdat ik veel last van m’n rug had, doordat er het weekend iets verkeerd was geschoten, heb ik die dag weinig uitgericht. Ook dinsdag was niet echt spectaculair. Ik ontving mijn verkeersregelaars-pas met de post en het viel me op dat mijn haar echt al aardig lang aan het groeien is, blij mee! Ik verzorg het dan ook supergoed.

140429-collage

woensdag 30 april

Toch een raar idee: 30 april was sinds jaar en dag verbonden met Koninginnedag. Op deze dag een nieuwe lading pillen gehaald om de rugpijn te verzachten en eind van de middag een rondje gefietst, het was fris dus ik droeg m’n mouwloze capuchonvest van Outfitters Nation over m’n oranje Nike shirt. Officieel is het een herenvestje maar hij staat leuk. ‘s Avonds lag Bas er heel schattig bij, in zijn fleece plaid met hartjes gewikkeld. Too cute!

donderdag 1 mei

Donderdag heb ik echt te veel gedaan en dat heb ik achteraf ook wel gevoeld. Flink aan het sjouwen geweest, 8 km gelopen en ook nog iets van 16 km gefietst. Ik lag ‘s avonds om negen uur al op bed en dat is vrij bijzonder voor mijn doen. Begin van de middag liep ik met Bas naar de kinderboerderij aan de andere kant van Gorkum.

We vinden het altijd leuk om daar even bij de dieren te kijken en er waren ook diverse jonge dieren zoals een piepklein lammetje. ‘s Middags weer op de fiets, eerst even een beetje m’n spieren oprekken en daarna op weg. Een nieuwe weggetje ontdekt wat over een wat landelijke route voert, erg mooi! ‘s Avonds dus kapot maar wel voldaan in m’n bedje.

vrijdag 2 mei

Om 10 uur ging de bel en stond een pakketbezorger van GLS aan de deur met een pakketje, yay! Daar had ik naar uitgekeken. Dinsdag lees je er meer over. Verder met Bas en later met Molly op schoot en ‘s avonds eten gekookt. Daar ben ik sinds kort weer mee begonnen.

Dit was de laatste groente uit pot en vanaf nu eet ik alleen nog maar verse groente omdat ik dat veel lekkerder vind. Begin van de avond nog gewandeld en daarbij wat ‘testfoto’s’ gemaakt met m’n nieuwe iPhone. Wauw! Ik ben erg tevreden over de camera! Zelfs de details in het pluizenbolletje zijn zichtbaar.

zaterdag 3 mei

Zaterdag was eigenlijk best een toffe dag. In eerste instantie een poos op de bank zitten lezen maar omdat het er mooi uitzag naar buiten en weer lekker aan het fotograferen geweest met de nieuwe iPhone.

Het was echt zo’n mooie lucht met van die leuke wolkjes. Eén van de molens bleek toegankelijk te zijn dus ben ik, met Bas op m’n schouder, drie super steile trappen op geklommen om bovenin de molen te komen en dat leverde dan ook weer leuke plaatjes op.

‘s Avonds onverwachts met ‘n vriend naar de bioscoop in Hollywoud, waar ik een veel te grote zak popcorn had besteld die nog niet voor de helft op ging. We keken naar de romantische komedie Hartenstraat, die erg leuk is! ‘s Avonds uiteindelijk moe maar tevreden in bed.

140503-collage

zondag 4 mei

Vandaag in eerste instantie weinig zin om iets te ondernemen, tot heel laat geslapen en daarna gewoon lekker relaxed bank hangen en een stukje wandelen. ‘s Avonds weer eten gekookt, dit keer een bloemkooltje met nieuwe aardappels, wat super lekker was. ‘s Avonds nog even gaan wandelen en toen ook bij de Dodenherdenking gekeken, best indrukwekkend zoveel mensen die met z’n allen muisstil zijn. Bij diverse huizen hing de vlag halfstok uit.

140504-collage

Hoe was jouw week?