Wauw! Wat een verschil met vorige week! Op meerdere fronten zelfs. Vorige week zondag kon ik me amper bewegen door de rugpijn en was het ronduit snertweer. Ik heb die dag zelfs niet eens gewandeld. Deze dag is het heerlijk zomerweer, gaat het best goed met m’n rug, heb ik 5 km gewandeld en ook nog ruim 25 km gefietst. Zo mag het van mij blijven tot aan de kerst!

De afgelopen week heb ik tot donderdag eigenlijk heel weinig gedaan doordat het veel regende en ik ook heel veel last van mijn rug had. Nadat ik eenmaal bij de fysio was geweest, keerde het tij en werd het ook gelijk beter weer.

Het is nog best lastig om niet gelijk te veel te doen, maar dat voel ik dan ook weer vanzelf. Gister was het Open Havendag en Muziekfestijn op het Plein in Gorkum en heb ik me prima vermaakt en een erg leuke dag gehad.

dinsdag 13 mei

Van maandag geen foto’s, omdat het gewoon een druilerige shitdag was en ik volgens mij de hele dag op de bank films heb liggen kijken. Dinsdag weinig verandering, maar toch wat foto’s. Bas op schoot die met oma wilde bellen, ‘gezondigd’ met een lekkere mok warme chocomelk met marshmallows, tijdens een wandeling ‘s avonds deze foto van de Peterbrug gemaakt en Micky had ook duidelijk z’n dag niet helemaal.

vrijdag 16 mei

Omdat er tot en met donderdag weinig bijzonders gebeurde, daar geen foto’s van. Woensdag ben ik flink natgeregend tijdens een boodschap doen en donderdag had ik begin van de middag een afspraak bij de fysio. Vrijdag was het lekker weer en na eindelijk weer een wat langere wandeling met Bas waarbij ik de roze Cadillac spotte,

‘s middags ook gaan fietsen. Dat ging nog niet helemaal lekker met m’n rug, maar ik was in elk geval blij dat ik weer on the road was. Ik had m’n dijkje echt gemist! In Woudrichem zag ik deze grappige Fiat camper auto en na een lekker ijsje gegeten te hebben bij de ijssalon, ging ik met de pont terug. Even rekken en strekken en de bruisende golven vastleggen. Thuis een rondje met Bas gelopen en rozen gespot.

zaterdag 17 mei

Afgelopen zaterdag was het een drukte van belang in Gorkum, want het was Open Havendag en er was ook nog Muziekfestijn op het Plein, met diverse dweil- en brassbands. Ik ben van 12 tot half 6 door de stad aan het lopen en aan het fotograferen geweest en heb het geweldig naar m’n zin gehad. Meevaren op een sleepboot van de Marine, op de Grote Markt genieten van muziek en gezelligheid, buiten eten en ‘s avonds moe maar voldaan m’n bedje in. Topdag!

zondag 18 mei

Vandaag was een prima zondag! Uitgeslapen, op het gemak gedoucht en ontbeten, vervolgens wandelen met Bas waarbij ik deze oude Jaguar XJ6 spotte. ‘s Middags met een vriend afgesproken om in Woudrichem een ijsje te eten. Tweede keer van de week dus, maar wie zegt er met dit weer nu nee tegen een ijsje.

Sowieso kan ik vanwege m’n rug nog geen lange einden fietsen. Bij de ijssalon dus een ijsje op en even later had ik opeens veel zin in een worstenbroodje, dus bestelde ik die ook nog. Heb ik gelijk gegeten. Nog een stukje gewandeld in Woudrichem, waarbij ik de laatste foto’s maakte en vervolgens weer naar huis gefietst. De koeien op de tweede foto liepen zo mooi achter elkaar dat ik er een foto van wilde maken.

Tot slot een losse foto die ik eigenlijk pas maakte na het schrijven van de Weekly Snaps, maar ik vond hem zo leuk dat ik hem er per se nog bij wilde hebben, maar had geen zin om weer opnieuw een collage te moeten maken. In Woudrichem vonden we een paar Noord-Brabant stickers die je op de auto kunt plakken.

Ik heb er ook één mee naar huis genomen en nadat ik ‘m alweer vergeten was, heb ik hem na het eten op m’n fietskar geplakt, leuk! Ik woon dan wel in Gorinchem, maar ben nog altijd een trotse Brabander en daar kom ik graag voor uit. Sowieso vind ik het wel grappig staan, zo’n sticker op m’n kar, als ik nog eens een leuke tegenkom weet ik gelijk een mooie plek ervoor!

Fietskar met naamplaatje en Noord-Brabant sticker

Hoe was jouw week?