Inmiddels is het 14 mei en dat betekent dat de winactie waarbij je kans kon maken op een O’Clock horloge ten einde is gekomen. Ondanks dat ik normaal artikelen al voor de volgende dag voorbereid zodat deze stipt om acht uur online gaat, loopt dat momenteel even anders, omdat ik al dagen erg moe ben door aanhoudende slopende rugpijn.

Maar op die manier heb ik wel nog langer na kunnen denken over wie ik als winnaar zou kiezen. Bij de meeste win-acties wordt er een random winnaar gekozen uit een lijstje die ik maak op de handige website GetCoffee, maar deze keer ging het, zoals je al kon lezen, om de meest originele reactie en dan moet ik dus echt zelf gaan selecteren. Nu waren het nogal geen honderden reacties, maar er waren diverse erg leuke en originele bij en dat maakt het kiezen niet makkelijk!

Voor de winnaar heb ik gekozen tussen twee reacties die er qua originaliteit echt bovenuit sprongen, uiteindelijk heb ik gekozen voor degene die me ‘t meest aansprak: met het verhaaltje over de zus die haar vriend een half jaar moet missen en dat de tijd dan nog langer duurt. Sowieso een lief gebaar dat iemand iets niet voor zichzelf wil winnen maar voor een ander.

De uiteindelijke winnaar is Marieke M. geworden. Ze mag haar zusje blij gaan maken met een zelf samen te stellen O’Clock horloge op de webshop van Horloge.com. Verdere info volgt in een persoonlijk e-mail bericht. Uiteraard wil ik alle deelnemers bedanken voor het meedoen met de winactie en Rob van Horloge.com voor het beschikbaar stellen van deze leuke prijs!