Zo nu en dan houd ik een winactie en ik heb nu weer een leuke prijs waar je naar mee kunt dingen. Momenteel zie je op diverse blogs persoonlijk samengestelde horloges van O’Clock. Allemaal heel leuk om te zien natuurlijk, maar dan wil je óók wel zo’n tof klokje om je pols. Dan heb ik goed nieuws voor je, want je kunt er hier één winnen!

Wat is een O’Clock horloge? Het is een lichtgewicht klokje van siliconenrubber met verwisselbare klokjes. Die kun je er heel gemakkelijk in- en uit klikken. Het unieke van de O’Clock horloges is dat je ze helemaal kunt samenstellen naar je eigen smaak.

Er zijn namelijk bandjes in heel veel kleuren verkrijgbaar en klokjes met kleuren, mat, met een leuk printje of zelfs gespiegeld. Ik heb zelf ook een O’Clock horloge en in het artikel van januari 2013 kon je daar al over lezen.

In samenwerking met Horloge.nl mag ik iemand blij maken met een O’Clock horloge die je zelf mag samenstellen op de webshop. Deze online horlogewinkel kan ook van pas komen als je niet in de prijzen valt, maar wel een nieuw klokje zoekt. Ze verkopen naast O’Clock ook onder meer Tommy Hilfiger en het populaire merk Ice Watch.

Wat moet je doen om kans te maken?
  • Volg EstrellaWeb via Facebook, Bloglovin’ of e-mail.
  • Laat in een reactie onder dit artikel weten dat je mee wilt doen en vertel wat het begrip tijd voor jou betekent. Degene met de meest originele reactie wint!
  • Vergeet niet een geldig e-mailadres achter te laten in het daarvoor bestemde vakje.

Niet al te lastig toch? De winactie loopt een week en je kunt tot en met dinsdag 13 mei meedoen. Lang genoeg de tijd dus om goed over een originele reactie na te denken en op Horloge.nl alvast inspiratie op te doen voor het O’Clock horloge wat jij zou kiezen. Succes!