Het is alweer een week of twee (of zelfs drie?) geleden dat de laatste Reads of the Week online stond. Ik publiceer ‘m wel altijd op dezelfde dag, maar er is simpelweg niet altijd voldoende materiaal voorhanden wat ik leuk of interessant genoeg vind om in dit artikel te vermelden. En als ik erg druk ben met andere dingen, kom ik ook niet echt aan lezen toe. Deze keer heb ik een overvolle Reads of the Week voor je, dus je kunt je weekend goed beginnen!

reads-of-the-week

Een lijstje met de mooiste iPhone foto’s van het afgelopen jaar, daar kan ik nog wat van leren! Hoe zou het zijn als dieren selfies konden maken? Van iPhone en foto’s gaan we naar… haar! Op Girlscene vond ik artikelen met tips om je paardenstaart wat op te fleuren en do’s en don’ts voor stijlen van je haar.

Rosanne heeft een lijstje met ontzettend leuke DIY projectjes waarvan ik er ook wel een aantal zou willen proberen en iets wat ik al heel lang wist maar graag benadruk, is dat het lettertype Comic Sans MS op je zenuwen werkt! Verder hier wat leuke geheimen en als allerlaatste een link met feitjes waarom slapen zo gezond voor je is, want dat zou je soms bijna vergeten met zoveel leuks wat er te lezen en te bekijken is op internet!