Het is alweer een week of twee (of zelfs drie?) geleden dat de laatste Reads of the Week online stond. Ik publiceer ‘m wel altijd op dezelfde dag, maar er is simpelweg niet altijd voldoende materiaal voorhanden wat ik leuk of interessant genoeg vind om in dit artikel te vermelden. En als ik erg druk ben met andere dingen, kom ik ook niet echt aan lezen toe. Deze keer heb ik een overvolle Reads of the Week voor je, dus je kunt je weekend goed beginnen!

reads-of-the-week

Een lijstje met de mooiste iPhone foto’s van het afgelopen jaar, daar kan ik nog wat van leren! Als je nog aan het ontdekken bent hoe je mooie foto’s kunt maken (of bewerken) kun je lezen hoe de nieuwe set bewerkingstools van Instagram werkt en wat je ermee kunt. En hoe zou het zijn als dieren selfies konden maken? HEMA haakt in op de mobiele fototrend en introduceert Mobile Print, waarmee je je foto’s af kunt drukken op allerlei producten.

Van iPhone en foto’s gaan we naar haar. Ja, geen al te fraai bruggetje, maar een mens moet wat. Op Girlscene vond ik leuke artikelen met tips om je paardenstaart wat op te fleuren en do’s en don’ts voor het stijlen van je haar. Teske heeft een mooie tutorial voor rommelig festivalhaar en Claudia laat zien hoe je mooie krullen kunt maken met… een elastieken haarbandje!

Tot slot wat random artikelen. Op de site van Quest kun je bekijken hoever je binnen 10 minuten van je woonplaats vandaan komt als je nu vertrekt. Rosanne heeft een lijstje met ontzettend leuke DIY projectjes waarvan ik er ook wel een aantal zou willen proberen en Lonneke heeft ook een ontzettend leuk (en eenvoudige) DIY met een fotolijstje waar je op kunt schrijven.

Had ik het over schrijven? Dan moet ik natuurlijk delen wat ik al jaren weet, namelijk dat het lettertype Comic Sans MS op je zenuwen werkt, het is nu officieel bewezen! Gelukkig hebben ze in de recentelijk gelanceerde app Secret nog nooit van dit vervloekte lettertype gehoord, maar je vindt er wel allerlei andere eigenaardigheden. Verder hier wat leuke geheimen en als allerlaatste een link met feitjes waarom slapen zo gezond voor je is, want dat zou je soms bijna vergeten met zoveel leuks wat er te lezen en te bekijken is op internet!