Een nieuwe rubriek met een ‘oud’ icoon. Het leek me een leuk idee om zo nu en dan (of misschien wel elke week) een Throwback Thursday artikel te doen. Op Twitter en Instagram is de gelijknamige hashtag een enorme trend, waarbij mensen foto’s van een tijdje geleden plaatsen of zelfs van heel vroeger. Het leek me wel wat om dat ook eens op m’n blog te doen.

Ik heb al een tijdje de Back in Time rubriek, maar daarbij zit ik inmiddels al in 2008 en na die tijd ging ik zoveel foto’s maken dat het dan eigenlijk niet echt leuk meer is om een heel artikel vol foto’s te stouwen. Daarom leek het me leuker om zachtjes aan over te stappen op Throwback Thursday, waarbij ik slechts één foto uitlicht.

Ik denk dat ik Back in Time nog wel door laat lopen tot 2010, maar daarna gewoon stop. Het leuke van de nieuwe rubriek is dat ik alle kanten op kan qua foto’s. Het kan een foto zijn van precies een jaar geleden die ik via mijn TimeHop app ontdekte, een ingescande foto van mij als kleintje of gewoon een random leuke foto van een aantal jaren geleden.

De eerste is van mij als ukkie. Ik denk dat ik hier een jaar of vier was en ondanks dat ik mezelf niet bepaald een mooi kindje vond als ik terugkijk naar foto’s van vroeger, vind ik deze wel grappig. Ik schoot spontaan in de lach bij het zien van deze foto.

Hier kun je zien wat voor enorme kop met krullen ik had en grappig genoeg kan ik me dat Stimorol petje zelfs herinneren. Op de achtergrond zie je m’n ouderlijk huis, met een echte jaren 70 uitstraling.

Ik als ukkie

Ik heb overigens nooit lang haar gehad, ook niet als kleintje, het verbaasde me dus eigenlijk dat mijn haar op deze foto zelfs in m’n nek hangt, langer dan dit is het volgens mij nooit geweest in mijn kinderjaren.

Ergens is het dus niet gek dat ik nu eindelijk wel eens wil weten hoe lang haar mij staat, de meeste meisjes hebben al van jongs af aan lang haar en knippen het gaandeweg korter. Bij mij is het dus precies andersom :-)

Wat vind jij van deze nieuwe rubriek? Leuk of niet?

Tot slot een huishoudelijke mededeling: Doordat ik me nog steeds niet lekker voel, zit er weinig regelmaat in de artikelen. In tegenstelling tot veel andere mensen heb ik geen laptop of tablet zodat ik ook vanaf m’n bed of de bank kan schrijven en moet ik er echt voor achter de computer gaan zitten. Sowieso is mijn inspiratie ver te zoeken als ik ziek ben. Ik hoop vanaf maandag weer aardig op de rit te zitten en dan weer vol gas er tegenaan te kunnen.