Twee weken geleden publiceerde ik de eerste #ThrowbackThursday, een rubriek die zachtjes aan de serie Back in Time artikelen gaat vervangen, omdat deze, zoals je in de intro kunt lezen, op z’n eind loopt.

Eigenlijk vind ik de nieuwe rubriek minstens zo leuk, omdat ik meer vrijheid heb en er op die manier ook altijd wel een foto voorhanden is die ik kan gebruiken. Vandaag neem ik je mee naar 18 juni 2011. Precies drie jaar en één dag geleden dus!

Een foto die m’n moeder maakte met de 3GS die ik toen nog had. Jeetje, Als je dit vergelijkt met de behoorlijk goede (en scherpe) foto’s die de iPhone 5S maakt, ben ik er aardig op vooruit gegaan! Misschien dat je het niet direct ziet, maar ik ben het toch echt op deze foto, met hier nog zwart haar in een korte bob met een witblonde lok.

Verkeer regelen

Ik heb in m’n leven al heel wat verschillende kapsels gehad. Ik ben op deze foto bezig met verkeer regelen voor de Truckrun van het Land van Altena. Een dagtocht met trucks voor verstandelijk gehandicapten, die dan een dagje in zo’n imposante truck mee mogen rijden. Dit is een jaarlijks terugkerend evenement in de regio en zelfs als je niet in de buurt bent, hoor je de vrachtwagens al van kilometers afstand toeteren, dat hoort er namelijk wel zo’n beetje bij.

2011 was het tweede jaar dat ik m’n certificaat haalde en dus bevoegd was als verkeersregelaar, ik ben er eigenlijk ingerold door de motorclub waar ik een aantal jaar lid van ben geweest. Een aantal mensen deden dit werk per motor en nadat ik een paar keer was mee geweest, vond ik het toch wel erg leuk. Anders was ik er denk ik nooit aan begonnen, want in verband met mijn slechte ogen zou je niet direct verwachten dat je dit werk toch kunt doen.

De Truckrun heb ik volgens mij slechts twee jaar begeleid. Eén keer op de motor en één keer op locatie, dat was in 2011. Het regende dat jaar flink en ik was maar wat blij dat ik m’n regenjas nog aanhad onder m’n verkeersregelaarshesje. Ondanks dat ik het inmiddels nog maar zo’n twee keer per jaar doe, vind ik het nog steeds erg leuk werk en haal er veel voldoening uit.